Waarom Laten We De Financiële Problemen Ruïneren Uw Huwelijk

Waarom Laten We De Financiële Problemen Ruïneren Uw Huwelijk

Is geld zo moeilijk te begrijpen? Financiële problemen in een huwelijk zijn zeker een echte relatie killer en een van de meest voorkomende huwelijk problemen die onnodig leiden tot echtscheiding.

Geldzaken heel simpel als je er over nadenkt. U kunt veroorloven iets of kunt u niet en als u het niet kunt heb je twee keuzes, ofwel stoppen met het uitgeven van geld elders meer geld te verdienen.

Ik ben op zoek naar een nieuwe auto op het moment dat heeft echt me aan het denken over het aantal mensen die de financiering van deze aankopen op het gebied van financiering dan strijd om de terugbetalingen. Nu begrijp ik de noodzaak voor een auto en die mensen zijn niet altijd in de positie om te kopen zo ' n dure item goed, maar wat doet mij verbazen is het type voertuigen dat mensen kopen op het gebied van financiering.

Een van mijn beste vrienden koopt altijd auto 's op krediet en geen oude auto, auto' s zoals range rovers, mercedes en jaguars, en nog de strijd om de maandelijkse aflossingen van de hypothecaire lening laat staan fonds voor de financiering van de auto. Als een familie, ze kijken naar ons en jaloers op het feit dat we geen zorgen hoeft te maken wanneer er een onverwachte rekening komt of als we iets willen kunnen we gewoon naar buiten en kopen, zonder enige zorg. Dat komt omdat we volgen de belangrijkste gouden regel voor het voorkomen van financiële problemen in een huwelijk, we nooit uitgeven wat we niet hebben en we geen geld verspillen aan onnodige rente en aflossing.

Het is een vrij simpel concept echt, als we iets willen dat niet kritische we wachten, we kopen alleen wat we ons kunnen veroorloven. Als we die nodig zijn om de financiering voor een auto zou kopen die het werk doen, maar niet een luxe voertuig. Heb je ooit gezien hoe veel luxe auto ' s worden teruggenomen en ga door de veilingen? Wat een verspilling, kijk maar naar wat verloren is gegaan in de eerste inleg en rente en vervolgens de auto 's verloren en verkocht voor pinda' s om meer van de financieel slim.

Anyway, terug naar mijn vrienden, er een huwelijk is altijd onder spanning, want de financiële problemen zijn voortdurend aan de voorbereiding van hun gedachten. Ze weet nooit van de ene maand naar de andere, hoe zij zal het fonds de volgende hypotheek of auto terugbetaling. Kleine dingen geblazen uit van het perspectief, omdat stress niveaus te werken, die alle stammen uit de financiële problemen in het huwelijk. Krijgen ze boos op elkaar en toch zijn ze beide schuld, ze willen allebei wat ze niet kunnen veroorloven en hoewel ze verdienen veel meer dan de meeste, met elke cent die ze verdienen hun verwachtingen toenemen, de uitgaven verhoogt en de financiële problemen te blijven.

Zo veel koppels laten zich in de financiële problemen alleen maar omdat ze ervoor kiezen om te negeren geld problemen, verwachten dat ze verdwijnen, op te lossen zonder zelf enige inspanning, maar, net als alle andere trouwt probleem van de financiële problemen moeten worden aangepakt, in de kiem gesmoord voordat ze uit de hand. Vechten is niet het antwoord, met het argument helemaal niets oplost en het is zeker niet het adres van de echte oorzaak van het probleem, dat is allemaal neer op het aanbod en de vraag. In het echt maakt niet uit hoe het oorspronkelijke probleem zich heeft voorgedaan, waarom geld is nu op korte en waarom rekeningen kunnen niet betaald worden en in het algemeen de schuld niet de neiging om te liegen met één persoon, de vraag is hoe snel bent u beiden gaat om het hoofd te bieden aan het probleem, haal je hoofd uit de wolken en beginnen iets aan te doen.

Ik sprak met een vriend de andere nacht, en hij was het bestrijden van een probleem van een geheel andere hoek van zijn vrouw te worden, het vergeten van het hele concept, dat een huwelijk is allemaal neer op het werken in team, werken samen aan de oplossing van alles wat het leven voor u in petto heeft. Als je verliest focus, niet om te zien wat echt belangrijk is in het leven, beginnen ruzie en vechten tegen elkaar in plaats van samen te werken om te sorteren op dergelijke kwesties uit je begint te snoepen op de fundamenten van wat zou kunnen zijn een vaste relatie. Ongeacht hoe uw financiële problemen in uw huwelijk ontwikkeld, zalige onwetendheid, creditcard gelukkig, het maken van een belangrijke financiële beslissing, zonder te bespreken of gewoon te veel tijd besteden elke week, je moet nu zitten samen, focus op het probleem bij de hand, vergeet wat er is gebeurd in het verleden, hoe heb je de situatie in de eerste plaats en zet al je tijd en energie in het sorteren het uit.

Is niet de schuld van iedereen, niet op zoek gaan naar een strijd gaat gewoon zitten, detail uw uitgaven, detail uw inkomsten en werk uit hoe je het gat dicht te rijden. Elkaar ondersteunen door het proces, samen werken aan hetzelfde doel en dat is om te leren leven binnen uw middelen of door het werken van meer uren, omscholing voor een hoger betaalde baan, het vinden van mogelijkheden om extra geld te verdienen vanuit huis of gewoon accepteren, je leeft buiten je betekent en uit te werken hoe u kunt besteden minder.

Laat je niet in de financiële problemen cloud voor uw huwelijk, sorteren voordat u vernietigen iets heel speciaals en live te betreuren.

Meer Huwelijk Artikelen