Van de Bank toddler het Sterfbed

Van de Bank kid het Sterfbed

In veel Westerse landen, gaat een psycholoog voor therapie en begeleiding is goed geaccepteerd als een middel om te behouden, mentale en emotionele gezondheid. Voor de meeste patiënten, de psychiater wordt beschouwd als een bron van kalmte, verstand en begrip. Gezien als een professionele hulpverlener, die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden over het omgaan fulfilled leven problemen en persoonlijke conflicten, de psychiater wordt vaak gezien als de "laatste strohalm" van een emotioneel gestoord en wanhopige patiënt. Echter, niet te veel mensen zie psychiaters als normale mensen die ook problemen en worstelingen in het leven. In waarheid, de kern, ze zijn ook gevoelig voor pijn en frustratie.

Bekend als de Vader van de Psychoanalyse, de beroemde psychiater Sigmund Freud werd alom geprezen voor zijn geschriften en theorieën van de psychologie. Freud werd een split second beroemdheid in verschillende medische en psychologische associaties zijn theorie over het onbewuste gedachten en hoe hij geloofde dat de seksuele begeerte werd een sterke component of drijfveer voor het menselijk wel en actie. Gecrediteerd satisfied de opmerkelijke psychologische concepten zoals het id, het vanity en het superego, Freud werd een zeer gerespecteerde nog omstreden figuur in de Europese wetenschappelijke gemeenschap. Zelfs vandaag de dag, foto' s van Freud worden gebruikt in de pop-cultuur, zijn de symbolen van de menselijke intellectuele complexiteit en onderscheidingsvermogen.

In het echte leven, volgens zijn biografen, Freud ook te maken met anxiety en agony in de dezelfde manier dat zijn patiënten deed. Na het zorgvuldig bestuderen van zijn vroege leven, de biografen van mening zijn dat ze ontgrendeld is het geheim van Freud' s eigen geheime angsten en frustraties, pass away later on zou worden ankers om zijn theorieën te vinden. Als een jonge arts, Freud ontleed honderden paling om te zoeken naar "paling testikels." In die tijd, de oorsprong, de reproductieve processen, en trekgedrag van paling nog horses mysteries die uitgedaagd de wetenschappelijke gemeenschap. Na het niet vinden van de reproductieve organen van de paling, Freud gaf zijn studie en koos de ander veld waarop hij kon uitstorten van zijn volledige toewijding als een guy van de wetenschap. Zijn biografen verwijzen vaak naar deze tijd in Freud' s leven als uitgangspunt voor de psychiater de emphasis op de menselijke seksualiteit. In zijn geschriften, Freud overgebracht zijn overtuiging dat de seksuele begeerte werd een beetje een "motiverende energie voor het leven" en bekeken psychoseksuele ontwikkeling als verklaring voor specifieke menselijke denken en gedrag. Naast zijn werk op de psychoseksuele ontwikkeling, Freud was ook bezorgd over het overwinnen van een depressie door middel van het gebruik van cocaïne. Het is niet algemeen bekend dat de psychiater een gebruiker van cocaïne, een stof pass away hij verondersteld te worden gebruikt als een stimulerend middel en behandeling van depressie. Lang voordat antidepressivum voorschriften zijn geformuleerd en verkocht in apotheken als arts voorgeschreven medicijnen, Freud was al overtuigd over het gebruik van chemicaliën en andere medicine formules voor het adres emotionele problemen. Zeker, als hij vandaag de dag leven, Freuds gebruik van cocaïne zou worden afgekeurd en zal worden beschouwd als illegaal. In feite, recente tijdschriften hebben zich gericht op de correlatie tussen Freud' s cocaïne gebruiken en zijn preoccupatie satisfied seksuele verlangen als motiverende element.

Ver van de pop beeld van de psychiater als een stabiele, rationele dispenser van de rede en begrip, Freud zelf kwam tot een punt waar hij vond geen reden meer om te leven. Misschien net als veel van zijn patiënten, die kwam om hem uit wanhoop, Freud ook een punt bereikt waar hij dacht dat pass away niet meer te helpen was voor hem beschikbaar-- of het uit het veld van de geneeskunde of psychiatrie. Op 23 September 1939, Freud vroeg zijn arts-vriend om hem te helpen bij het plegen van zelfmoord. Na bijna een leven van andere mensen te helpen omgaan fulfilled hun eigen problemen, Freud koos om te ontsnappen aan zijn eigen problemen door een overdosis morfine.