Uitbreiding Van De Borst, Het Gevoel Een Beetje Perkier?

Uitbreiding Van De Borst, Het Gevoel Een Beetje Perkier?

In de maatschappij van vandaag is het vaak moeilijk om te zien wat nep is en wat niet. Elke vrouw, of ze zijn 17 of 67 kan hebben gehad borstvergroting chirurgie en zo goed als de chirurgen krijgen nu-een-dag u gewoon het verschil niet kan zien. Ik ben dan ook van plan om u te vertellen een beetje over het proces en herstel, die nu het beeld vergroten van de procedure.

Borsten voor de leeftijden zijn een teken van vrouwelijkheid en seksualiteit. Het grappige is dat het lijkt alsof 'de andere kant groener is" een soort van verschijnselen. vrouwen zonder grote borsten wil grotere en wulpse rondingen en vrouwen met grote borsten hebben vaak het gevoel zelf bewust over hen of zijn geïrriteerd omdat ze in de weg, of rugpijn of pijn in de nek veroorzaakt door de extra stress van het hebben van vast te houden aan extra gewicht in de voorkant. Dus wat doen we? Nou we zeker niet zomaar akkoord met de manier waarop God ons doen we? Nee, we hebben het toevoegen van meer van wat we willen of afgesneden van wat we niet willen. Het probleem met deze houding is dat hij vergeet dat de operatie is een operatie en is er een risico.

De risico ' s van een operatie zijn nabloeding, infectie en slechte reacties op de narcose. Uiteindelijk bent u het verhogen van uw risico op overlijden elke keer dat je gaat onder het mes. Dus je moet beslissen of het de moeite waard is te sterven voor er goed uitzien, en hoeveel risico u bereid bent te nemen. Nadat je verleden dat mentale hindernis, dan kunt u zich concentreren op de specifieke procedures die een rol spelen in de uitbreiding van de borst.

Borstvergroting chirurgie houdt in principe in 3 stappen. Eerst moet je om te beslissen over de grootte die u wilt. Er zijn veel verschillende software pakketten die cosmetische chirurgen die kan geven u een idee van wat voor een bepaalde grootte van het implantaat zal uitzien op je. De tweede stap is dan het maken van de ruimte onder de huid in, die zal uiteindelijk de plaats van het implantaat. Dit gaat snijden in en zorgvuldig plaatsen van een uitbreiding van het implantaat onder de bestaande borst. Dit is een apparaat dat beschikt over een poort door te gaan met de chirurg zal het injecteren van een zoutoplossing om de paar dagen totdat de huid is uitgerekt genoeg om de invoering van de eerder geselecteerde implantaat. De tijd is een variabele voor dit proces is afhankelijk van de verandering in de omvang van de oorspronkelijke versus gewenste omvang, maar vaak duurt het enkele weken met frequente kantoor bezoeken om de implantaten geïnjecteerd. Dit proces is vaak pijnlijk, vooral op het einde als de huid is uitgerekt strakker dan een trommel over de uitbreiding van het implantaat.

Wanneer de borst van de huid en het onderliggende weefsel is gespannen adequaat en dan is het tijd om de invoering van de implantaat. Implantaten kunnen zowel silicone of steriele fysiologische zoutoplossing. Elk heeft een ander uiterlijk en textuur eigenschappen alsmede duurzaamheid beoordelingen. Er was een probleem met siliconen implantaten, enige tijd geleden werd gesproken van een gebroken siliconen implantaten waren de oorzaak van het toegenomen risico voor reumatologische ziekte. Dit is inmiddels ontkracht, maar niet voor een aantal grote gevallen ging het via de rechter de toekenning van de "slachtoffers" met miljoenen dollars. Nadat de implantaten zijn in de plaats waar ze worden genaaid in het kader van de fascia te houden hen in de plaats. Dan is een goede chirurg zal wat tijd besteden aan het maken van zeker dat alles is symmetrisch en de plooien onder de borst zijn in de juiste locatie. En tada, de uitbreiding van de borst is volbracht!