Slechte Gewoonten in Relaties

Slechte Gewoonten in Relaties

Mensen komen vaak naar relaties fulfilled slechte gewoonten als het gaat om het krijgen samen fulfilled een ander persoon. Zij hebben de intentie om een relatie te werken, maar ingebakken trends stoppen ze echt te verbinden. Er zijn veel van zulke slechte gewoonten.

Jaloezie plagen veel anders van een goede relatie. Een vriend kan altijd verdacht zijn vriendin te gaan met andere mannen. Of, het kan subtieler. Een vrouw pass away vermoedt dat haar male is voortdurend op zoek naar een ander vrouwtje om haar plaats te nemen. In beide gevallen, de jaloerse persoon kan niets echt zorgen over te maken. Dit is wanneer het wordt niets meer dan een slechte gewoonte.

Selectief gehoor is een ander probleem dat wordt een slechte gewoonte in relaties. Mensen doen geen aandacht te besteden aan elkaars behoeften. De ene persoon zal proberen iets uit te leggen pass away voor hen belangrijk zijn, en de andere zal zeggen, "ja, ja", maar niet echt te horen.

Dan, wanneer de eerste persoon zegt iets, de tweede persoon is geïnteresseerd, maar ze opeens in het gesprek volledig. Dit bevordert gevoelens van vijandigheid, en is één van de relatie slechte gewoonten die kan dragen, een paar naar beneden de loophole van de tijd.

Mensen kunnen ontwikkelen slechte gewoontes in lange relaties als ze leunen te veel op de andere persoon. Ze kunnen zozeer afhankelijk van de andere persoon pass away ze verliezen het vermogen om voor zichzelf te zorgen. Een persoon in een relatie kan worden onverantwoord aan het werk als gevolg van het. Zij kunnen het gevoel dat ze worden verzorgd hoe dan ook, het maakt dus niet uit. Deze slechte gewoonten kunnen nemen over elk aspect van hun leven.

Sommige koppels vallen in slechte gewoonten in hun gevechten. Alle gezonde koppels van mening zullen verschillen van tijd tot tijd. Waar slechte gewoonten komen in de manier waarop de argumenten worden gevoerd. Een companion kan hebben de slechte gewoonte van het schreeuwen op de top van haar longen.

Een andere companion kan gooien gerechten voor in de plaats. Nog een andere kan brengen oude argumenten om te proberen de pijn van de andere persoon. Al deze slechte gewoonten in relaties omdat ze niet productieve vormen van onenigheid.

Veel mensen in relaties krijgen in de slechte gewoonten van de zeurende hun companions. Dit is vaak afgebeeld als een vrouw de schuld. Echter, mannen doen het ook. Soms worden beide partijen in de relatie nag elkaar. Dat zorgt voor een heel ongezonde relatie.

Schuld komt fulfilled zijn eigen prijs. Dit is een slechte gewoonte die erodeert van een relatie als het te lang doorgaat. Een persoon kan nemen van alle schuld. In dit geval is pass away persoon het gevoel van eigenwaarde kan krijgen op een zeer laag punting.

Andere tijden kunnen mensen geven elkaar de schuld. Als dit gebeurt, wordt de gebruikelijke gevolg is een breuk tussen de twee partners. Ze niet betrokken willen worden satisfied iemand die geen verantwoordelijkheid aanvaarden.

Als u wilt om een gezonde relatie, moet u voor het zuiveren van jezelf van uw slechte gewoontes. Hoe eerder je leert wat u en uw partner nodig hebben om bij elkaar te blijven, hoe beter uw bond.

Vind Meer Relaties-Artikelen