Rescue Remedy Is Voor De Financiële Problemen In Een Huwelijk

Rescue Remedy Is Voor De Financiële Problemen In Een Huwelijk

Met persoonlijke / familie schuld voortdurend stijgt de druk op de huwelijken in voortdurend toeneemt met bijna de helft van de getrouwde koppels ruzie over financiële problemen, waardoor financiële problemen in een huwelijk één van de belangrijkste gemeenschappelijke huwelijk problemen.

Zoals het spreekwoord zegt 'geld is wat maakt de wereld rond gaan' en niet in staat zijn om geld te besteden aan de dingen die je wilt besteden aan en verhoogt de niveaus van stress in een relatie.

Het is vooral moeilijk wanneer koppels:

• voor het eerst samen na het eenvoudige leven in huis, • alleen na te denken over de nummer één in het verleden, • een nieuwe baby te overwegen, • zijn gebruikt om een goed inkomen en vervolgens worden geraakt door de harde tijden of • laat hun overheidsfinanciën uit de hand.

Het hebben van genoeg geld te besteden is belangrijk en het is zo gemakkelijk voor de uitgaven uit de hand lopen. Ik ken zoveel mensen die alleen te besteden en besteden, laat niets voor een regenachtige dag en dieper en dieper in de schulden. Ze kijkt vaak naar me en vraag me af waarom ik heb geen financiële problemen, en dat is makkelijk, ik heb nog nooit al meer dan wat ik heb verdiend en nooit te besteden al het geld dat ik heb. Ik heb altijd een beetje terug en vermijdt alle stress wanneer die onverwachte rekening binnen komen!

Wanneer het geld is op korte stress niveaus stijgen en met een verhoogde mate van stress komt het constante gekibbel, de schuld cultuur en andere relatie problemen beginnen te ontstaan. Financiële problemen in een huwelijk gewoon compound echtelijke problemen en de kleine dingen die nog nooit eerder een probleem beginnen te komen tot een hoofd.

Als man en vrouw niet dezelfde meningen zo ver als het geldzaken betreft, financiële problemen in een huwelijk een veel groter probleem. Partners moeten begrijpen dat persoonlijke financiën te beheren, uitgaven en rekeningen nagekomen, ook in moeilijker tijden. Ze moeten leren om zich te concentreren op het echte probleem bij de hand, wat is geld, en niet beginnen met het plukken op andere aspecten van het huwelijk en niet eerder een probleem geweest.

Ik zeg niet dat het makkelijk is, proberen om uw echtgenoot in bedwang houden van hun uitgaven gewoonten is moeilijk, zeker als je niet kunt zien licht aan het einde van de tunnel, maar, als je niet de controle van uw financiën het probleem zal alleen maar erger en erger totdat het helemaal uit de hand.

U moet stoppen met het leven buiten uw middelen, neem controle van uw financiën van nu en zorg dat u weet hoeveel geld er binnenkomt en wat eruit gaat. Schrijf het op, zie het in zwart-wit en vervolgens te elimineren zo veel van de onnodige kosten die u mogelijk kan omgaan met.

Het consolideren van alle leningen die u kan hebben, maar kijken naar de kleine lettertjes, geen bedrijven die aan de gang om je rip off, zorg ervoor dat je winkel rond. Het kiezen van de verkeerde lening kan zeer kostbaar zijn en betekenen meer tijd betalen het uit. Elke cent besteed aan het belang is van geld dat zou zijn u te maken met als je wilt!

Stel uw budget, zodat u kunt behandelen aflossingen, plus een beetje meer (contingentie), het vinden van manieren om te bezuinigen en te plakken. Als je kunt omgaan met het betalen van de lening sneller terug dan is het te doen. Het kan hard in de korte termijn, maar op langere termijn levert bijzondere beloningen. Vergeet niet, een hogere terugbetaling betekent dat u minder rente en meer geld in je zak aan het einde van de tijd!

Oh! en als u wilt oplossen van financiële problemen in een huwelijk, vergeet niet één gouden regel dat zal sorteren van uw financiën uit dat veel sneller - limiet credit cards, als je moet, dan beperken tot de ene en altijd, en dan bedoel ik altijd de balans aan het einde van de maand.

Laat geen schuld op je creditcard tenzij natuurlijk de 0% financiering onthouden van 0% betekent geld in uw zak. Nogmaals laat je niet vangen door de kleine lettertjes en uiteindelijk het betalen van rente op alles wat je koopt daarna de overdracht van uw saldo naar een nieuwe kaart, gebruik maken van de 0% financiering, maar niet het kopen van iets anders met die kaart.

Als je niet kunt houden aan de voorschriften en alleen uitgeven wat je kunt eenvoudig duidelijk aan het einde van elke maand rip-up van elke kaart die je hebt. Niet verhogen van het bedrag dat je verschuldigd bent!!

Als u wilt opslaan van uw huwelijk het oplossen van de financiële problemen voordat ze over je leven.