Proberen te houden van een aantal Elementen Hetzelfde voor Kinderen na een Echtscheiding

Proberen te houden van een aantal Elementen Hetzelfde voor Kinderen na een Echtscheiding

U kunt uzelf en uw kinderen een groot voordeel als je in staat bent om een aantal elementen hetzelfde zijn. Indien mogelijk, één ouder moeten blijven in de familie met hen thuis. Op deze manier kunnen ze niet worden ontworteld, van waar zij naar huis bellen en verliezen hun structuur van de familie op hetzelfde moment. Financieel hoewel dit scenario is niet altijd mogelijk en een verhuizing onvermijdelijk.

Voor kinderen die in een school, is het het beste als je ervoor kunt zorgen dat ze in die school. Zelfs als u hebt verplaatst moet worden in hetzelfde district van de school, indien mogelijk. Ten minste voor de duur van het schooljaar zijn ze in u wil dit. Als u een kleine woon-werkverkeer te krijgen dat ze er elke dag, dat is fijn.

Het kan bijna onmogelijk voor uw kinderen om te gaan met echtscheiding, een nieuw huis, en vervolgens een nieuwe school in een keer. Ze kan gewoon niet omgaan met alle emoties die verband houden met alle van het in één keer. Probeer het te beperken, zo veel verandert als je kunt door de echtscheiding, zodat uw kinderen kunnen vasthouden aan de stukken van de stabiliteit die zijn voor hen overgelaten.

Het kan lastig worden waar familie en vrienden zijn betrokken al. Misschien voel je je ongemakkelijk en neemt ze mee naar hun tante op je ex ' s kant van de familie. Praten opening met familie en vrienden, maar om uit te vinden waar iedereen zich in op de dingen. U wilt niet dat iemand uit het gevoel van plaats. Je wilt ook niet dat uw kinderen te verliezen op dergelijke waardevolle relaties.

Als u familie rituelen, dan mogen ze blijven. Als u bijvoorbeeld alle een film kijken en elke popcorn op vrijdagavond moet dat een deel van het plan. Terwijl ze missen de andere ouder meedoen, ze passen zich aan. Zullen ze die tijd nodig hebben voor familie bonding te begrijpen van de rest van wat ze hebben is er nog steeds.

Als uw echtgenoot nam altijd de kinderen uit voor een ijsje op zondag middag, moeten ze blijven doen. Je hebt geen idee hoe veel kinderen kijken uit naar deze verschillende rituelen thuis. Er zijn tal van herinneringen die betrokken zijn in hen en je wilt niet al dat de weg van hen als gevolg van de echtscheiding. Ze hebben al genoeg op hun bord te behandelen.

Je kan ook vragen stellen aan hen over nieuwe tradities en rituelen kunnen ze het willen proberen. Dit kan net zo goed een tijd voor een aantal nieuwe en leuke dingen te komen in hun leven. Deze kan worden herinneringen die zij maken met u en hun broers en zussen die niet zijn gekoppeld met de andere ouder. Ze kunnen hetzelfde doen als ze met die ouder.

Een echtscheiding is erg moeilijk zijn voor kinderen, zodat ouders hebben om hun deel te doen om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Doe je uiterste best om een aantal elementen van hun leven hetzelfde als voorheen. Het zal niet mogelijk zijn om dit te doen met alles maar doen wat je kunt. U wilt dat uw kinderen gelukkig en gezond na de echtscheiding. Dit type proces zal hen helpen om te genezen in plaats van het uitvoeren rond de open wonden.

PPPPP

Word Count 559