Polygamisten Maart; De Vraag Volume Korting Op Het Huwelijk Licenties

Polygamisten Maart; De Vraag Volume Korting Op Het Huwelijk Licenties

Polygamisten, onder aanval, ook in de-over het algemeen tolerant en Mormon-bevolkte staat van Utah, begraven op Washington, veeleisende wat zij zien als hun recht op een korting bij de aankoop van het huwelijk licenties.

De demonstratie werd gewekt toen een kopgroep lid van de Mormoonse Kerk, die wordt beschuldigd van het verleiden van een minderjarige vrouwelijke en matchmaking andere minderjarigen vrouwen op oudere mannen, was het kopen van zoveel huwelijk licenties die hij had te beroven van een bank om te betalen voor hen. Als gevolg van het gewapend banditisme, hij wond op de FBI Tien most Wanted-Lijst.

De bebaarde leider van de maart uitgelegd, "Wanneer mensen kopen pas een huwelijk licentie, kunnen we zien waarom zij zou moeten betalen het volle vracht. Maar als je net als ons en ze kopen op een regelmatige basis, het is alleen maar eerlijk dat je moet om een pauze te krijgen op de prijs."

We werden verrast in onze veronderstellingen, zoals gewoonlijk, als we vroegen het aan een vrouw marcher waarom ze in dit tijdperk van de rechten van vrouwen, zou toestemming te trouwen met een man die of vier vrouwen. "Het is niet zoals je denkt," vertelde ze ons. "Ik ben eigenlijk al te onafhankelijk om getrouwd te zijn met een man full-time. Op deze manier, mijn man is zo druk met zijn drie andere vrouwen heb ik alleen met hem 25% van de tijd."