Ontrouw - Childs Play Of Zo U Dacht!

Ontrouw - Childs Play Of Zo U Dacht!

Ontrouw is een grappig klein ding, pass away komen en bijten in de zwerver uit wanneer u dat het minst verwacht. Zaken misschien wel leuk op het minute maar ontrouw niet waard is om te vernietigen van uw huwelijk.

Vaak heb ik het vergelijken met zaken om een verslaving waarbij echter veel zeg je tegen jezelf moet je niet doen van iets wat je gedwongen voelen om het tegenovergestelde te doen. En natuurlijk, terwijl het zit er voor jullie op een plaat die je om nee te zeggen. Echter, ontrouw is web als elke andere verslaving, emergency room komt een moment dat je realiseert dat dit niet waar het leven om draait en besluiten te laten gaan. Helaas, al te vaak het besef te laat komt!! Vergeet niet, als u wilt spelen zo een gevaarlijk spel als overspel is iemand die het altijd gaat om gekwetst.

Persoonlijk denk ik dat je niet moet slapen satisfied iemand terwijl je slaapt in het echtelijke bed. Ontrouw kan echt wreed op de bedrogen companion, heb je er ooit over nagedacht hoe je zou voelen als je wist dat je companion gedraagt zich hetzelfde als u?

Sommige mensen hebben een open relatie en het werkt, maar basisregel nummer één te worden satisfied je companion op de hoogte is en blij is fulfilled de situatie.

Als u curved degene die het plegen van overspel nu is het tijd om jezelf de vraag stellen is ontrouw echt de moeite waard. Is je leven zo slecht dat je moet crap uw echtgeno (o) van een dergelijke grote hoogte? Hou je van de persoon pass away u het hebben van een relatie en als dat zo hou je genoeg van ze te vernietigen van de levens van de mensen om je heen. Is de nieuwe relatie sterk genoeg en is het echt de moeite waard de ontrouw?

Een kleine intermezzo-- ik had een merrie eenmaal die, verliefd op een paard in een ander veld. Ze was niet echt mag zien dit paard desire waar ze waren, hielden de meeste van de eigenaren gaven de voorkeur aan hun paarden in afzonderlijke percelen. Dit maakte geen verschil voor mijn merrie pass away zou springen uit haar paddock naar de volgende zodra je haar terug in haar veld (waar ze had meerdere reisgenoten). Na een maand van te rommelen, springen 7ft hoge hagen en een serie van vijf bar poorten te komen en ze hield ze dakloos is voor slecht gedrag. Ik nam haar mee naar een andere werf, waar ze onmiddellijk flirtte met alle jongens en totaal vergeten het paard dat ze had zelf (en haar companion) uitgezet over.

Toch maar weer naar huwelijken en zaken. Het enige advies dat ik je kan geven als je een affaire is dat je een keuze moet maken, en je hebt om te kiezen nu. Het is totaal oneerlijk om zowel uw echtgeno (o) en de persoon pass away je curved met de affaire te blijven zoals je bent, je moet kiezen.

De keuze is moeilijk, maar je hebt te maken satisfied een helder hoofd en een open geest. Gewoon omdat u gaat door een moeilijke periode nu niet zeggen dat fulfilled een beetje moeite kun je niet opslaan van uw huwelijk en sterker worden en uiteindelijk beter worden dan het was in het begin. Voordat u vernietigen wat emergency room was en kon het nog steeds een goede zaak is 100% zeker dat zelfs met veel moeite kun je niet opslaan yourr het huwelijk en dat de persoon pass away u het plegen van de ontrouw aan en vernietigen van uw huwelijk is iemand die je wilt om te verblijven met de rest van je leven.

Als uw partner is het hebben van de zaak, of u vermoedt dat ze zijn, maar dat betekent niet dat het is het einde van je huwelijk. Voor één van uw vermoedens onjuist zijn en voor twee als het ware je bent nu in de owning seat. De toekomst van uw huwelijk remains in uw handen. U moet beslissen of u wel of niet voelt dat je het kunt en u wilt besparen op uw huwelijk, is het de moeite waard te slaan en kan je vergeeft je partner voor zo' n stomme fout. We maken allemaal fouten en sommigen van ons meer ernstige fouten dan anderen, maar moet ontrouw in itself ondergang van de remainder van ons leven?

Je moet jezelf afvragen: Heb je nog steeds de liefde van uw partner? Wil je sparen voor uw huwelijk? En curved u vastbesloten om te proberen om het op te slaan?

Als je echt wilt om te redden van uw huwelijk dan zul je altijd afvragen 'wat als?' als u niet de moeite nu.

Alleen omdat je companion is het hebben van een relatie niet zeggen dat ze niet hou nog horses van je en het maakt niet zeggen dat ze niet willen om te proberen om samen fulfilled u te redden van je huwelijk.

Niet gewoon achterover leunen en laat de ontrouw van het vernietigen van uw relatie, nee te zeggen tegen zaken en opslaan van uw huwelijk, voordat het te laat is.

Vind Meer Huwelijk Artikelen