Online Dating Statistieken in de VS

Online Dating Statistieken in de VS

Ooit gehoord van online dating? Als je het introverte type persoon, verlegen, bang voor afwijzing en niet in staat om een gesprek te beginnen, dan misschien is het hoog tijd voor u om online dating. Zou dit de juiste plek voor u. Het Internet is de snelste manier om online dating.

Er zijn een heleboel van zowel lokale als internationale online dating services die u kunt kiezen, aangezien het Internet heeft meestal geen grenzen, u kunt communiceren met een heleboel mensen van verschillende nationaliteiten en rassen.

Via online dating, je doet veel ervaring op. U kunt communiceren met meerdere mensen tegelijk en ondervindt een aantal mensen met dezelfde interesse als jij. Misschien vind je wel je 'soulmate' via online dating.... je weet het nooit. En belangrijker nog, je vindt nieuwe goede vrienden, zelfs als u niet kunt vinden uw 'liefde' op het net.

Je hebt veel te danken het Internet voor het feit dat deze online dating. Sindsdien is het Internet werd nogal een populaire plek voor de meeste singles op zoek naar hun date in cyberspace. Veel mensen aangaan van een relatie, online, hoewel ze nooit persoonlijk heb ontmoet en weten heel weinig over de andere persoon.

Veel mensen vinden online dating erg nuttig, maar er zijn mensen die tegen zijn. Sommige nemen het negatief te denken dat de persoon aan de andere kant kan het niet zijn wie hij zegt dat hij is. U mag in staat zijn om mensen tegenkomen met een minderwaardigheids-complex en zal dit zeker niet willen om u te ontmoeten in persoon. Sommigen zeggen dat online dating is tijdrovend en verslavend, en dat als je echt in online daten, de tijd zal komen als je niet vertellen dat een echte vriend van een online vriend. Goed, dit zijn slechts enkele van de online dating 'tegens'. Het is echt aan jou. Zorg alleen wel dat je niet meeslepen, speel-het-safe en gebruik uw gezond verstand bij alles wat je doet.

Check out deze verschillende resultaten statistieken.

Er zijn een toenemend aantal mannen en vrouwen hooked up in online dating. Ongeveer 48% van de Amerikaanse mannen en 58% vrouwen zijn in online dating. Online dating statistieken tonen aan dat ze gebruik hebben gemaakt van verschillende dating agentschappen die hen geholpen een hoop in de dating scene.

Wat doen de meeste singles op zoek naar een datum in de huidige tijden? Het was al eerder gezegd dat mannen liefde-to-date magerder vrouwen, maar een bepaalde enquête het tegendeel bewezen. Mannen zijn meer aangetrokken tot de gemiddelde vrouwelijke figuur.

Dating statistieken bleek dat 67% van de alleenstaande-Amerikaanse mannen en 86% van de singles-Amerikaanse vrouwen geeft de voorkeur aan iemand die lacht veel dan een persoon die heeft een geweldige uitstraling, maar geen persoonlijkheid. Uiterlijk is niet zo belangrijk tegenwoordig.

Graven van dit......... mannen geven de voorkeur aan oudere vrouwen mooier zijn dan jongere vrouwen. Kunt u zich dat voorstellen? Statistieken tonen aan dat er een grote verschuiving van de mannen belangen. Je kan ervan uitgaan dat een 'grote klap' op een jonge vrouw het gevoel van eigenwaarde.

Schoonheid is niet de enige overweging bij het online dating. Statistieken laat verder zien dat de intelligentie, het zelfvertrouwen, optimistische houding, en met dezelfde hobby ' s/interesses zijn even belangrijk. Mensen vinden het makkelijker om te praten met een persoon van hetzelfde niveau.

Het was ook statistisch bewezen dat het hebben van een relatie is gezonder dan niet hebben. De meeste mensen waarschijnlijk het erover eens dat meer dan 90% van de Amerikanen uiteindelijk trouwen.

Volgens een bepaalde enquête, 51% van de alleenstaande mannen hadden meer dan zes eerste data in slechts een jaar. Terwijl 58% van de single vrouwen aan de andere kant, had het net over vier data in een jaar.

Online dating kost niet zo veel. Maar 51% van de Amerikaanse mannen besteedt een bedrag boven 0 een maand aan data, 29% besteedt meer dan 0, terwijl 2/3 van de vrouwen besteedt of minder in een maand.

Statistieken tonen aan dat 48% van de eerste-data meestal eindigen met een kus en meer dan 90% van de alleenstaande mannen/vrouwen waren heel zenuwachtig maken van hun eerste kus.

Wat de statistieken is te zien, het maakt niet echt uit. Het belangrijkste is om gewoon je, zelfs als het alleen online dating. U kunt zo veel plezier in online dating en wie weet........ je zou kunnen vinden van die speciale persoon voor je. En dan misschien je zou kunnen eindigen dating in persoon.