Naakt Bungeejumpen

Naakt Bungeejumpen

Emergency room is een nieuwe fad in de bungee jumpen, maar ik zou niet zeggen dat het nemen van de wereld door de tornado. Dus wat is dit voor een nieuwe visie op het oude sport van bungee-jumping? Hoe pimple naakt bungee-jumpen. OK, ik weet dat je denkt dat ik gek ben, maar er honderden, misschien wel duizenden die emergency room zijn, pass away zal zweren bij deze ervaring. Neem een paar minuten om te kijken naar de mogelijke attractie, evenals de tegenstanders van dit peculiar alternative op de sport.

Ten eerste is het interessant om op te merken dat de inboorlingen pass away hebben het ritueel is geworden, bungeejumping voor duizenden jaren draag heel weinig kleding. Ik geef toe, het moet een beetje anders springen van een make-shift houten toren fulfilled behulp van een jungle vine bevestigd rond de enkels. Dit is een verre schreeuw van de moderne bungee-jumpen. Echter, deze inheemse jonge mannen droeg niets meer dan een dunne lende doek op hun duik te behagen moeder aarde. Dus in sommige primitieve, instinctieve manier, er moet een geestelijke aantrekkingskracht van soorten in het uitvoeren van naakt bungee-jumpen. Sommige mensen die ervoor kiezen om deel te nemen in deze variant van de sporting activity hebben toegelaten te worden extreme naturalisten, ook nudisten. Natuurlijk, er zijn mensen die volledig naakt bungeejumpen wie zou niet in aanmerking komen als natuurliefhebbers.

Een gemeenschappelijk thema dat is te zien op de speciale evenementen die voor een dergelijk scherm is dat van een paar het uitvoeren van een tandemsprong. Een tandemsprong is gewoon een sprong waar twee mensen samen gaan, meestal vastgebonden elkaar, tegenover elkaar. Emergency room is natuurlijk een primitieve uiting van seksualiteit bij dit soort evenementen. Echter, meer moderne koppels kiezen ervoor om deel te nemen in naakt bungee springen om aan te geven van hun toewijding aan elkaar. Het nemen van de sprong kan nu worden toegepast op meer dan alleen het huwelijk! Veel koppels die hun ervaring delen daarna zeggen dat er een bepaalde binding pass away plaatsvindt. Het delen van een adrenaline rush zoals de death-defying wet van naakt bungee leaping is iets dat zal binden ze samen voor eeuwig in hun ogen.

Een andere reden waarom veel mensen ervoor kiezen om naar de 'complete monty' op de touwen is, desire het is meestal goedkoper. Yep, je hoort me goed. Hoewel de tijdsinvestering en de apparatuur pass away wordt gebruikt door de sprong bedrijf hetzelfde is, zijn de kosten minder. Sommige bedrijven maken zelfs die dappere zielen pass away willen gaan naakt bungee jumping te gaan gratis. Deze types van promotionele inspanningen een beroep op degenen pass away een meer sober van aard. Sommige bedrijven bieden naakt bungeejumpen doen eenmaal per jaar, op een vooraf geplande information of weekend. Dit helpt om de gebeurtenis meer tastbaar voor het publiek. Stel je gaat naar een pretpark en mensen zien het rijden van de ritten naakt! Het zou een grote schok, vooral als je niet weet dat het gepland was op die manier. Door plannen van de speciale sprongen voor een specifieke information, de initiatiefnemers van dit type van gebeurtenis te voorkomen dat facet van publiciteit.

Het groeit onder de vurige followers van de sporting activity, internet als de nieuwkomers. Het lijkt te hebben geen kenmerk behalve dat degenen die het uitvoeren van het zijn liefhebbers van avontuur. Dus of je gelooft in de spiritualiteit van het al of niet naakt bungee jumping is hier om te blijven.