Laat uw Kinderen te Manipuleren wanneer u bent Gescheiden

Laat uw Kinderen te Manipuleren wanneer u bent Gescheiden

Kinderen zeker zijn slimmer dan de meeste van ons, geef ze krediet voor. Ze leren snel wat irriteren hun ouders, maar ook wat u wel. De meeste ouders zijn erg bezorgd over hoe hun echtscheiding gaat om invloed op hun kinderen. Met als gevolg dat ze kunnen geven aan hun kind te veel speelruimte hebben. Maar dat is iets wat je niet wilt doen, heel vaak.

Het zal u misschien verbazen hoe veel kinderen leren manipuleren hun ouders na een echtscheiding. Sommige ouders hebben het idee dat hun kinderen nooit zou doen, maar het is gebruikelijk. Zij zien het als een levensvatbare laan te krijgen op hun eigen manier. Jonge kinderen doen het zo goed als oudere kinderen. Het verschil is de manier waarop ze dat doen en wat ze proberen te krijgen van de deal.

Het is begrijpelijk dat ouders zou vallen voor deze wel. Immers, ze willen niet dat hun kinderen worden getraumatiseerd door wat er is gebeurd. Ze willen dat hun kinderen gelukkig en bloeiend in hun omgeving. Zorg ervoor dat u consistent zijn met de regels die u hebt ingesteld voor uw kinderen. Ze kan naar je toe komen en zeggen een later avondklok of opknoping uit met vrienden zonder toezicht van een volwassene maakt ze zich beter voelen. Dit is slechts een truc om je te laten doen wat ze willen doen.

U mag verwachten dat uw kind poging om te testen de grenzen wel. Zij kunnen je vertellen dat ze willen gaan wonen bij hun andere ouder wanneer u niet geven. Dit is van plan om je pijn te doen en ze weten het. Stevig staan en hen vertellen dat je spijt, ze voelen zich op die manier, maar dat je blijft plakken door uw beslissing. Als u het werk van soortgelijke regels zowel voor woningen met je ex dit probleem zal worden verholpen.

Het is waar dat kinderen kunnen zich conflicten in het leven die een direct gevolg zijn van de echtscheiding. Bijvoorbeeld uw kind kan neerzetten in hun rangen of veranderingen in hun houding. Terwijl je nodig hebt om dit te begrijpen, moeten ze weten dat de echtscheiding is geen excuus om dingen te laten gaan. Ze moeten nog steeds bezig te zijn met hun huiswerk en ze is nog steeds behoefte aan respect voor je. Ze moeten thuis helpen en doen wat van ze gevraagd wordt zonder problemen.

Zorg ervoor dat u het verschil begrijpt tussen wat uw kinderen nodig hebben en wanneer ze probeert te krijgen over op u. Zij kunnen uw defensie na een echtscheiding en het te gebruiken in hun voordeel. Wees niet te hard voor uw kinderen als u erachter komt dat dit is wat er gaande is. Laat hen weten dat je teleurgesteld bent al is en dat ze niet van plan om te mogen blijven doen.

Een van de redenen waarom kinderen in staat om met succes te manipuleren hun ouders na een echtscheiding het gevolg is van de ouders het gevoel onvoldoende. Ze willen niet dat hun kinderen naar beneden dan heeft ze het gevoel dat ze al hebben. Ze hebben ook een angst dat hun kinderen niet de liefde van hen zo veel als de andere ouder indien zij niet toegeven aan hun verlangens. Dat is niet de realiteit van het al.

PPPPP Word Count 553

Verwante Echtscheiding Artikelen