Jaarlijkse Gids Voor Verjaardag Cadeau Geven

Jaarlijkse Gids Voor Verjaardag Cadeau Geven

Is uw verjaardag hier weer? Weet niet wat te kopen voor je geliefde? Misschien is de present van de verjaardag handleiding kan helpen. De handleiding is bijgewerkt met een paar cadeau-ideeën om uw het winkelen een beetje makkelijker.

1e Verjaardag - De eerste verjaardag is het jaar van papier. Papier cadeaus zijn niet zo saai zijn als men zou denken. Het kan zo simpel zijn als een handgeschreven gedicht of zo rijkelijk als een vliegticket.

2e Verjaardag-- De tweede verjaardag van katoen. Een goede katoen gave kleding. Personaliseren het maakt het nog meer bijzonder. Tegenwoordig kan je aanpassen wat je maar wilt.

3de Verjaardag - De derde gift van de verjaardag is van leer. Portefeuilles en portemonnees zijn mooie lederen geschenken. Er zijn ook blikjes van lederen voorwerpen die kunnen worden gepersonaliseerd. (Ex. Gepersonaliseerde lederen armbanden of aktetassen).

4e Verjaardag - Linnen is de vierde verjaardag cadeau. Linnen geschenken onder tafellinnen en vakantie linnen shirts ook bekend als Guayaberas.

5e Verjaardag - Hout is de vijfde verjaardag cadeau. Cadeau-ideeën variëren van geschenkmanden naar meubels.

6e Verjaardag - De zesde verjaardag van ijzer is. Ijzer geschenken onder kandelaars en een fotolijst.

7e Verjaardag - Afhankelijk van wie je het vraagt, het zeven jarig bestaan is, hetzij koper of wol. Cooper geschenken zijn vazen en kommen. Wol geschenken onder truien en sjaals.

8e Verjaardag - Brons is de achtste verjaardag cadeau. Brons giften kunnen van alles zijn, een kandelaar of vaas aan een sieraad of een onvergetelijke herinnering wordt verbronsd.

9e Verjaardag - Aardewerk is de negende verjaardag. Sculpturen, vazen en schalen zijn de meest voorkomende van deze gaven. Een geweldig cadeau idee zou zijn om te genieten van een aardewerk klasse samen.

10e Verjaardag - Tin of Aluminium is de cadeaus voor 10 jaar van gelukzaligheid. Sieraden lots of tin gift containers gevuld fulfilled goodies grote tin/aluminium geschenken. Cadeau mand containers zou een grote op te nemen tin of aluminium.

11e Verjaardag - Fairy jaar huwelijk gelijk een geschenk van Staal. Giften kunnen van alles zijn, van een roestvrij stalen horloge of wall mount voor rvs keukenapparatuur.

12e Verjaardag - Zijde is de twaalfde verjaardag cadeau. Zijden pyjama' s en beddengoed zijn een prachtig geschenk. Badjassen en kleding zijn ook geweldig.

13e Verjaardag - De dertiende verjaardag is die van Kant. Deze gift van de verjaardag aspect is meer voor de dames. Kant tafellinnen, papieren zakdoekjes en nightgowns zijn prachtige geschenken van kant.

14e Verjaardag - Ivoor is de offered veertien jaar huwelijk. Fantasie is belangrijk voor het geven van geschenken jaar. Een ivoren broche is een wereldse cadeau voor je vrouw en als je man open voor alles, proberen een ivoren olifant slagtand. Waarschijnlijk niet he? Hoe acne het met Cream color soap? Ik heb in ieder geval geprobeerd.

Het 15-Jarig bestaan-- Vijftien jaar getrouwd gelukzaligheid te verdienen Kristal. Swarovski Kristallen in een wall mount, een horloge of ander stuk van sieraden is een leuk idee. Voor de eenvoudige folk, een kristallen vaas of gepersonaliseerde sparkling wine grooves toevoegen dat vleugje romantiek.

De 20e Verjaardag van de Twintigste Verjaardag is het geschenk van China. Dat is redelijk voor zichzelf.

25-jarig Jubileum - vijf en Twintig jaar van het huwelijk is ook wel bekend als Het Zilveren Jubileum. Zilveren sieraden of mooie sieraden loads zijn altijd veilig inzetten.

30-Jarig bestaan - Pearl is de gave van een dertig jarig bestaan. Parels kunnen worden gezien als een collier of worden geplaatst in een ring.

35th Wedding anniversary - Koraal of Jade is de cadeaus voor dit jubileum. U vindt koraal geschenken, zoals vazen, sculpturen, packed of games gemaakt of koraal. Jade geschenken zijn meestal sieraden zoals armbanden en oorbellen.

40ste Verjaardag - De veertigste verjaardag cadeau is Ruby. Net als veel van de cadeaus, sieraden is een goed cadeau.

45 jaar - Saffieren vertegenwoordigen veertig jaar huwelijk. Sieraden.

50e Verjaardag - Het Gouden Jubileum wordt onder één van de bekende. Goud geschenken kan van alles zijn, van sieraden kid gouden vazen, bekers, beelden, beeldjes en andere snuisterijen.

55e Verjaardag - Smaragden zijn de cadeaus van dit jaar. Sieraden is een gemeenschappelijk cadeau.

60e Verjaardag - Zestig jaar getrouwd zijn zeker verdient Diamanten. Wat is er mooier dan diamant sieraden?

65e Verjaardag - Blauwe Saffieren zijn de cadeaus van dit jaar. Nogmaals sieraden is de juiste ... het is verdiend!

70ste Verjaardag - Platinum giften zijn vertegenwoordiger van zeventig platina jaren van het huwelijk. Platinum gaven zijn onder meer sieraden, muziek doosjes, beeldjes en geschenkdozen.

75-Jarig bestaan - weer Diamant is de provided van de keuze. Na vijfenzeventig jaar van het huwelijk, het is zeker verdient. Beste cadeau ... Sieraden!

80th Wedding anniversary - Eiken tachtig jaar van het huwelijk. Als u getrouwd tachtig jaar, dan je huwelijk sterker dan pass away van eiken. Toch een fantastische eiken provided Eiken Huis! Als je niet kan veroorloven, er zijn tonnen van handgemaakte eiken geschenken, zoals meubels, wand-planken en nog veel meer.

Bloemen en cadeau manden zijn grote cadeau-ideeën voor pass away van de moderne tijden, maakt niet uit welke je verjaardag vieren.