Huwelijk Therapy Voor Preventie

Huwelijk Counseling Voor Preventie

Een ongelukkig bijproduct van onze geïsoleerde cultuur is, dat de therapie, zoals counseling, wordt gezien als een teken van zwakte, of dat er een relatie is zuur geworden. Dit hoeft niet het geval te zijn - in feite, veel huwelijkse relaties pass away sterk kunnen profiteren van de diensten van een professionele hulpverlener kan bieden.

Er zijn een aantal podia in de huwelijken en begeleiding kan zeer belangrijk in elk van hen. De eerste fase is de tijd voordat het stel daadwerkelijk trouwt, na het besluit om de grote stap heeft gemaakt. Goede begeleiding in deze tijd kan helpen het paar om te anticiperen op de gebieden waar conflicten die kunnen ontstaan wanneer de gebeurtenis plaatsvindt. Koppels pass away nog niet eerder woonde samen is mogelijk niet volledig voor te bereiden op wat het betekent om een ander persoon te leven in je leven 24 uur each dag, zeven dagen each week. Het is van cruciaal belang dat deze paren worden voorbereid op de uitdagingen waarvoor ze vormen de verdeling van de huishoudelijke en andere werkbelasting om de problemen die zullen komen als het gaat om financiën, seks en vrije tijd. Koppels die samenleven mogelijk ook een aantal pre-huwelijkse begeleiding gunstig, als het eigenlijke proces van het huwelijk lijkt te veranderen aan de verwachtingen van de relatie op veel verschillende manieren. Boven alles, counseling vóór het huwelijk kan helpen een paar identificeren van mogelijke knelpunten in de relatie pass away kunnen worden verergerd wanneer de inzet gemaakt is.

Begeleiding in de loophole van het huwelijk kan ook bijdragen aan het versterken van de relatie alsmede het identificeren van potentiële gebieden voor ze kook in grotere gevechten. Een therapeut is opgeleid om te horen wat de mensen spreken zeggen, terwijl de partners in een huwelijk onvermijdelijk zal uitfilteren van de andere persoon het bericht, ongeacht hoe duidelijk zij geloven dat zij het naar voren. Een attente adviseur kan worden verwacht dat zij de mogelijkheid hebben om de problemen het hoofd uit de pas.

De huwelijken zal ook ondervinden aanzienlijke onrust fulfilled de komst van een nieuwe infant, en in feite de familie dynamische kan verwacht worden dat de veranderingen satisfied de komst van elk volgend kind. Een therapist zal opnieuw de achtergrond hebben om hem bij het identificeren van mogelijke knelpunten en het onderwijs te bieden, probleem oplossingen, zodat het paar niet vinden hun relatie in een hinderlaag gelokt in een tijd van omwenteling.

Ongeacht uw gevoelens op de kracht van je relatie, een goed huwelijk counseling is een geweldige optie om ervoor te zorgen dat de communicatielijnen open blijven. Zelfs mensen die hopeloos in de liefde kan niet beseffen dat hun companion niet dezelfde indruk van een situatie die de persoon ervaart. Een therapist zal helpen bij het identificeren en verhelderen van deze gebieden, en het bieden van oplossingen om te voorkomen dat ze ontstaan in de toekomst.

Vergeet niet dat de begeleiding is niet een teken van zwakte. Het maakt zelfs niet zeggen dat er in itself problemen in je relatie, maar soms is het gewoon een andere device om je relatie op zijn best.

Meer Huwelijk Artikelen