Het huwelijk Mag niet worden een Compromis

Het huwelijk Mag niet worden een Compromis

Iedereen kent het oude gezegde dat het huwelijk is alles over het compromis. Dat mag niet altijd het geval zijn, hoor! Elke uitgave dient niet te worden om een compromis of uw huwelijk zal het lijken als een constante zakelijke onderhandelingen, en zal emergency room altijd iemand voelen zich een beetje bedrogen. Dit kan leiden kid wrok en bitterheid. Terwijl veel problemen in het huwelijk vereisen een grote companion van compromis, soms moet je gewoon de moed op te geven. In andere woorden, choose your fights wisely.

Elke echtgenoot in een huwelijk mag niet worden waardoor 50% van de tijd. Dat is slechts de helft van wat je te geven hebt. U moet uw, 100%, alle van de tijd. Vervolgens kunt u beiden uw huwelijk al uw inzet en inspanning. Tijdens een ontmoeting halverwege in de naam van compromis is belangrijk, je moet bereid zijn om te geven op keer zo goed, omwille van uw echtgeno (o) geluk.

Romantiek is niet echt romantiek als het maar geschikt is voor u of uw companion. Romantische feestdagen of gelegenheden, zoals Valentijnsdag of verjaardagen zijn echt zo romantisch als je denkt dat ze de remainder van het jaar. Dat betekent niet dat de uitgaven veel geld. Bieden om te stoppen op de weg naar huis om iets te pakken voor het avondeten. Laat uw echtgenoot uit en pak hem of haar op het vliegveld voor zakenreizen. De toonhoogte satisfied het huishouden, koken en kinderverzorging, zonder dat hem dat wordt gevraagd.

In plaats van te piekeren over hoe romantisch, gewoon doen. Romantiek is in de kleine gebaren. Als u te veel tijd besteden aan het denken over het, u zult voortdurend praten jezelf. U maakt zich misschien zorgen over de afwijzing, en bang zijn dat je gebaar zal onopgemerkt blijven. Niet denken, gewoon doen!

De eerste stap in de steeds meer romantisch is door te luisteren naar uw echtgenoot. Niet alleen luisteren naar wat ze willen, maar luisteren naar hun successen, hun fouten, hun gevoelens. Door te luisteren naar je partner satisfied je ogen en oren en hart, zal je zien dat de persoon hoe begaan je curved fulfilled hem of haar. Pass away daad zal niet onopgemerkt voorbij gaan! U krijgt een grondige blik in uw echtgeno (o) ziel, en precies weet wat om te doen om de romantiek leeft fulfilled hem of haar. Steunend en doordachte zal geven u de kans om te vallen in liefde weer helemaal opnieuw.

Verwante Huwelijk Artikelen