Het Geheim Van Loslaten Na Echtscheiding

Het Geheim Van Loslaten Na Echtscheiding

Een van de moeilijkste dingen om te doen na de echtscheiding te laten gaan en te verplaatsen op emotioneel. Dit betekent het loslaten van alle pijn, woede en pijn van uw echtgenoot heeft veroorzaakt. Het klinkt makkelijker dan het is. Dus gewoon hoe je het laten gaan van pass away negatieve gevoelens tegenover je ex?

Je moet niet vergeten: accepteren en te vergeven. Het betekent niet dat u wilt om terug te gaan en te leven over. Het betekent niet dat u zou houden van het huwelijk samen. Het betekent dat je kunt gaan satisfied je eigen leven, en leven fulfilled het feit dat uw ex-spouse is hetzelfde te doen.

Uw ex-echtgenoot het leven is bedoeld om een ander pad. Als je kinderen hebt dan zul je altijd deel uitmaken van elkaars leven. Maar u zult in staat zijn om los te maken en uw ex lover als ouder van uw kinderen in plaats van uw echtgeno (o). Een nieuwe relatie zal ontstaan. De rollen zijn verschillend. U kunt zelf kiezen hoe je gaat om te spelen dit uit. U kunt omgaan fulfilled uw echtgenoot, hetzij satisfied vriendelijkheid en begrip, satisfied echt de pijn van de echtscheiding achter u, of u kunt haven ziek gevoelens en vasthouden aan oude pijn en gevoelens van verraad. De keuze is aan jou. Kies verstandig. De ene weg leidt naar vrede en corrosion, en de andere om de woede, frustratie en pijn.

Dit is uw tijd van spiegeling en soul-searching. Emergency room is licht aan het eind van de passage. U zal bereiken. Nu kan je niet kunnen zien voorbij de pijn, woede en pijn. Maar geloof me, het leven zal worden vrolijke en volledig weer. Je bepaalt zelf het leven dat je wilt hebben. Draai niet bitter. Het kan de gemakkelijke weg nu, maar later on zal op de harde weg, en emergency room zal niet elke uitgang. Hoe ziet u uw echtscheiding is de belangrijkste keuze die u zult maken.

Ik zie nu mijn echtscheiding voor de vele giften pass away het heeft gebracht in mijn leven. Temidden van de pijn en het verdriet, leerde ik een aantal enorme levenslessen. Nu kan ik deze in mijn nieuwe leven en het creëren van een meer dwingende toekomst. Luister naar je hart. Vertrouwen in de kennis die je zal overleven dit verschrikkelijk verlies. U zal overleven, en je zult gedijen weer.

Meer Echtscheiding Artikelen