Effectieve Communicatie is de Sleutel tot een Stabiel Huwelijk

Effectieve Communicatie is de Sleutel tot een Stabiel Huwelijk

Meredith, 30, was getrouwd satisfied Ralph, 32, voor meer dan zes jaar. Ze was een stay-at-home vrouw en hij was op en leading zakenman. Ralph is het werk hield hem zo bezig dat hij echt denkt dat hij geen tijd heeft om te beginnen een "familie." Zijn frequente zakelijke reizen hebben hield hem weg van huis meerdere dagen en zelfs weken. Als een typische workaholic, Ralph heeft dezelfde fout begaan door veel carrière-gedreven man-- verwaarlozing van zijn vrouw. Deze situatie heeft zelfs Meredith denk dat Ralph en echt getrouwd te zijn carrière en niet om haar. Meredith en Ralph gevochten had meer dan ooit tevoren en het was vrij duidelijk dat er al een ernstig probleem met hun huwelijk. Ze beschuldigt hem van koud en onverschillig, en hij beschuldigt haar van een nagger. Al hun echtelijke ellende veroorzaakt hebben ze enorme stress en angst.

Naast de financiële problemen, ontrouw, en problemen satisfied het in-wetten, veel huwelijken lijden onder het gebrek aan communicatie. Als Meredith en Ralph, veel paren niet het oplossen van hun problemen in het begin. Als een resultaat, koppels groeien verder uit elkaar, en blijven worstelen fulfilled hun respectieve woede en frustratie. In plaats van satisfied elkaar te spreken als volwassenen, veel paren resort om de intrekking of de "stille behandeling". In veel gevallen, koppels hebben reeds gevormd van de manier waarop zij communiceren op basis van hoe hun eigen ouders gecommuniceerd met elkaar. Een persoon die is opgegroeid satisfied ouders die voortdurend vechten heeft de neiging om te worden beargumenteren. Een persoon, pass away werd opgevoed door ouders die genegeerd elkaar als zij had actually kunnen problemen hebben de neiging te negeren, zijn companion en zijn eigen problemen in het huwelijk.

Er wordt gezegd dat' it takes two to tango en het duurt twee om ruzie te maken. Maar veel huwelijken eindigen in een scheiding of echtscheiding, juist omdat het echtpaar zelfs ontwijkt ruzies en kiest gewoon te negeren hun probleem. Met wederzijdse "stille behandeling" een paar ontkent hun eigen kans te bespreken en hopelijk oplossen van hun probleem. En als ze gaan praten, de koppels die vaak net exchange beschuldigingen en zelfs smijten invectives bij elkaar.

Veel vrouwen klagen dat mannen zijn zo koel, onverschillig en ongevoelig aan hun behoeften en aan de problemen pass away invloed hebben op hun relatie. Ze zeggen dat mannen pass away te veel tijd doorbrengen op kantoor en verwaarlozing van hun taken als echtgenoot en vader. Vrouwen voelen zich boos als mensen naar huis gaan, alleen om tijd doorbrengen in de voorkant van de t.v. of ga naar buiten om het drinken van zinloos geweld satisfied hun vrienden. Mannen, aan de andere kant klagen dat vrouwen zo onstuimig, jaloers, en zeuren de hele tijd.

Dus, hoe kunnen mannen en vrouwen in het huwelijk gaan met hun huwelijkse problemen? De eerste stap die koppels moeten nemen, is het verbeteren van de manier hoe ze met elkaar communiceren. Hieronder zijn enkele van de manieren hoe de koppels kan het verbeteren van hun communicatieve vaardigheden in het huwelijk:

10 Manieren om Effectief te Communiceren

  1. Niet schelden en geen bedreigingen.
  2. Niet onderbreken als uw echtgenoot is nog aan het woord.
  3. Niet domineren de discussie en blijven op hetzelfde onderwerp of probleem bij de hand.
  4. Luisteren en aandacht te hebben voor wat de ander zegt.
  5. Regard voor elkaar en wees bereid om veranderingen in je manier van denken, voelen en zich gedragen.
  6. Vermijd het vermelden of de opvoeding van fouten uit het verleden en oude wrok.
  7. Denk niet dat er te veel dat je weet wat je companion denkt of voelt.
  8. Niet veronderstellen dat je altijd "recht" in enig disagreement.
  9. Proberen te voldoen aan de half-way of compromis.
  10. Eerlijk zijn en erkennen van de geldigheid en het belang van elke andere gevoelens.

Veel koppels vergeten dat eenvoudige bevestiging of kleine daden van liefde en vriendelijkheid, kan wonderen doen voor hun huwelijk. Een warme knuffel of aandachtig luisteren naar uw echtgenoot kan opnieuw leiden kid een schijn van vrede, liefde en regard in je relatie. Inderdaad, een van de sleutels kid een duurzame huwelijk is effectieve communicatie. Gegeven genoeg tijd en veel geduld, een paar op de rotsen kunnen doen herleven van hun huwelijk. Het kost alleen veel van het luisteren en vriendelijke woorden te maken van uw huwelijk een echte suit made in heaven.