Echtscheiding Preventie

Echtscheiding Preventie

Het probleem is dat ashore is gericht op de media en de vertegenwoordiging van de relaties die bestaat uit de Ring, de Bruiloft, de Strijd, en de Echtscheiding. Het speelt als een 1 uur durend dramatization waar u al weet het einde. Kunnen we herschrijven van het script en het creëren van een gelukkig ooit na een scenario?

Waar is het begin van het pad dat leidt toddler echtscheiding? Misschien als je kunt erkennen de echtscheiding pad kan worden vermeden. Natuurlijk emergency room zijn geen garanties als het gaat om interpersoonlijke relaties. Emergency room zijn veel onzichtbare variabelen pass away u kunt maken een oneindig aantal van de resultaten. Maar emergency room is een belangrijke variable om een slecht huwelijk. Een slecht huwelijk begint satisfied een slechte relatie. Als je relatie is vol van wantrouwen, woede, vechten, gemeenheid, het wijzen satisfied een vinger, zelfzucht en andere mensen, trouwen is niet de oplossing. Stelletjes gaan scheiden, omdat ze nog nooit een relatie zou staan kid de intensiteit van het huwelijk. Neem een gebeurtenis pass away tijdens de dating fase lijkt klein maar vervelend en plaats het in de context van voor eeuwig, en dat is nu ondraaglijk.

De factoren pass away leiden tot echtscheiding zijn meestal aanwezig in een bepaalde vorm tijdens het daten. De volgende acties kunnen worden trivialized of over het hoofd gezien toen in de dating fase.

  • Een gemene opmerking of beledigende taal de loophole van de tijd samen doorgebracht.

  • Gebrek aan respect voor de andere persoon zijn mening, beroep, familie en dromen meestal gepresenteerd als een negatieve reactie of houding.

  • Lichamelijke schade. (Mag NOOIT worden trivialized).

Gebrek aan zelfrespect of self-haat, pass away kan presenteren als schadelijk gedrag (medications of alcohol), een ongeschikte manier van kleden, negatieve houding of depressie.

  • De opmerkingen of gedrag van anderen, satisfied name familieleden, die een negatieve effect op je relatie.

Deze acties kunnen worden aangetroffen af en toe tijdens de dating fase van een relatie. De acties lijken beheersbaar tijdens de periodieke tijdsbestek van dating (d.w.z. 2 tot 4 keer each week). Plaats nu een van deze acties in het kader van de elke dag voor de remainder van uw leven een categorie en u hebben een slecht huwelijk. Voeg deze belangrijke psychologische factoren, zoals de controle van problemen, een laag gevoel van eigenwaarde, persoonlijke geschiedenis van misbruik en het misbruik van de substantie en dat het huwelijk is racen om de echtscheiding rechtbank.

Het huwelijk is niet over de Dag van het Huwelijk. Het is over elke vreugde, elke dilemma en elke financiële winst of verlies, alle pijn en alle convenience pass away elke dag van de rest van ons getrouwde leven. Dus de vraag is: "Kan ik leven fulfilled dit voor de remainder van mijn leven?" Als het antwoord nee is, dan niet te trouwen.

Verwante < a href="http://2008re.nl/category/divorce/" > Echtscheiding Artikelen