Drietal Tips

Drietal Tips

Allereerst moet je een duidelijk idee van wat je kunt verwachten van deze ervaring en probeer een plan te maken van de acties. Al die pre planning zal u helpen om te voorkomen dat de fouten en om te genieten van uw trio ervaring volledig. Meestal is het meest wenselijk voor mannen type trio met twee vrouwen. Sommige mannen hun vriendin of vrouw in een drietal activiteiten, de anderen niet. Nou, het hangt allemaal af van je fantasie en seksualiteit.

Wanneer het omgaan met dit soort van seks met een man moet begrijpen dat het comfort van zijn vrouw (als zij betrokken is) moet zijn eerste en belangrijkste doelstelling. Dit soort van ervaring met invloed op uw relaties zeker, daarom proberen te voorkomen dat iets dat zou prettig zijn voor haar. Houd in gedachten dat je moet geven aan je vrouw de meeste van uw aandacht, om niet te leiden tot haar jaloers te worden. Verzeker je vriendin dat ze je zorg en het is een zuiver experiment voor de lol.

Om nooit te vergeten over de veiligheid. Gebruik verschillende condoom voor elke partner en verschillende handen voor het bevredigen van elke vrouw. Om veiligheidsredenen is het beter om niet te wisselen handen. Dezelfde veiligheids-regels zijn van toepassing als u gebruik maken van verschillende seksspeeltjes tijdens uw spel. Breng een aparte condoom voor elke speelgoed hebben bij het gebruik van het op elke partner.

De veel voorkomende misvatting over triootje met twee vrouwen en een man die een man is een centrum en krijgt alle aandacht van beide vrouwen. Met deze verwachtingen kan je het gevoel een beetje genegeerd, omdat je vrouwen worden ook bezig met het bevredigen van elkaar. Het is niet u die krijgt de meeste aandacht. Het is meer als een cyclus van activiteit, geslacht gaat van persoon tot persoon en de wijste is hier dat je zo gul en geven mogelijk en kunt u alle aandacht krijgen in ruil. Concentreren op het bevredigen van uw vrouwen, en uiteindelijk zul je beloond.

Er zullen momenten wanneer je zou het gevoel volledig in de steek gelaten, toen twee vrouwen zijn het bevredigen van elkaar. In plaats van gewoon te kijken naar hen, krijgen van jezelf betrokken. U kunt plezier jezelf tijdens deze pauzes natuurlijk, maar er zijn nog veel meer spannende dingen te doen. Zie wat je kunt doen. Als een van de vrouwen is geplaatst comfortabel te geven van orale seks, het initiatief nemen. Of u kunt ook het strelen van haar borsten, rug, dijen. Vergeet uw gevoelens, krijgen sensueel.

Een ander probleem dat je kunt tegenkomen is de penetratie. Wanneer u doordringende ene vrouw de andere links op haar eigen, dat is waarom je moet ervoor zorgen dat beide vrouwen het over eens. Maar zelfs de penetratie is in verschillende trio. Het is geen één-op-één geslacht; alle drie van je moet krijgen de aandacht. Dus, wanneer de penetratie van een vrouw die je kan geven wat aandacht naar de andere, bijvoorbeeld " talk dirty to haar, haar strelen met je handen, kus haar, enz.

Meer waarschijnlijk dat je opgewonden van trio ervaring en komen sneller dan normaal, maar vergeet niet om ervoor te zorgen dat beide vrouwen zijn tevreden bent, moet u zowel van vrouwen climax. Ook in gedachten houden dat het slechts een seksueel experiment niet een relatie. Maar als het niet vertrouwen probeert om een trio te doen, niet proberen te ontspannen door het drinken voor moed, zoals gewoonlijk eindigt in een 'pijnlijke ochtend teleurstelling'. Daarom zijn alle drie van u moet zich comfortabel voelen met het idee van het hebben van een trio ervaring.

Dat is de enige manier waarop het werkt en geeft je spannende seksuele ervaring.

Meer Seksualiteit Artikelen