De Stappen Op Hoe Om De Bruiloft Van Je Dromen

De Stappen Op Hoe Om De Bruiloft Van Je Dromen

Bruiloften zijn een van de meest gepland zijn voor de gebeurtenissen op aarde. Zo veel mensen van plan voor een perfecte dag en meestal beginnen met de planning van een jaar of langer van tevoren. Dit artikel kan u helpen om te gaan met de stress van het plannen van een dergelijk groot evenement en in staat zijn om een leuke dag en geen stress gevuld nachtmerrie.

Ga voor je dromen op uw bruiloft! Als je altijd al wilde een beroemde zanger, waarom niet een liedje zingen op uw receptie? Je droom Is actrice worden? Op je eigen pantomime! Dit is uw bruiloft, en is het een dag waarop je niets doet, zal worden uitgelegd als het mis! Ga er voor!

Een goede zaak voor de bruid om in gedachten te houden als het gaat om bruiloften is om ervoor te zorgen dat je make-up is van de waterdichte verscheidenheid. Dit is belangrijk, zodat het niet in het geval van tranen, zweet, regen en die kunnen gebeuren op je trouwdag.

Een van de dingen die je moet proberen te implementeren is een dag van rust na uw bruiloft. Dit geeft u de tijd die u nodig hebt om te herstellen, zowel van een mentale en fysieke standpunt. Na de rust van deze dag, zult u in staat zijn om een energieke en mooie huwelijksreis.

Om ervoor te zorgen dat je het door het gangpad met gemak, zorg ervoor om te proberen op uw bruiloft schoenen en draag ze voor een tot twee uur - ten minste twee keer voordat de grote dag. Dit is vooral belangrijk als u niet gewend zijn aan het dragen van hoge hakken, of als uw voeten zijn gevoelig voor zwelling. Het zal u ook helpen om te beslissen of u moet toevoegen riem of hielkussens om uw schoenen te voorkomen blaren.

Dit advies volgt van star stylisten voor de rode loper optredens: Een week voor uw bruiloft, op je kop-tot-teen grote dag uiterlijk (haar, make-up, schoenen, kleding) en een lid van je bruiloft te fotograferen. Foto ' s liegen er niet om, en je kan het vinden van een mogelijkheid om te tweaken of update je look die je anders niet aan gedacht hebben.

Het toevoegen van kleur, textuur en pop tot een land of de natuur geïnspireerd, ceremonie, receptie of een thema rustiek en vintage containers en decor. Emaille potten, gieters, en tin washtubs zijn perfect voor het weergeven van programma ' s bruiloft, gunsten, of boter muntjes. Schoongemaakt, getint jelly potten en terracotta bloempotten maken van aantrekkelijke, charmante houders voor geurende waxinelichtjes en votief kaarsen.

Bij het nemen van foto ' s op een bruiloft de dingen kunnen hectisch. Een familielid helpen de fotograaf door krijgen van het hele gezin samen aan wanneer het tijd is om groepsfoto ' s te maken. Het is een stuk makkelijker om mensen te bellen door de naam in het geval dat ze niet doen wat ze verondersteld wordt te zijn.

Zoals reeds gedekt, bruiloften kan een grote bron van stress. Een goede planning is belangrijk, maar het is mogelijk om meer dan gepland. Door het nemen van de bruiloft advies in het bovenstaande artikel, kun je leren wat de dingen zijn niet de moeite waard te stressen over en kom te weten waar eventuele problemen zich kunnen voordoen. Als het gaat om bruiloften, verwacht het onverwachte.