De menopauze-De Stille Huilen voor Mannen

De menopauze-De Stille Huilen voor Mannen

Een oud mannetje loopt langs de weg als een kikker te zien in alle van een plotselinge, de kikker sprak kid hem, "Als je wil geef me een kus ik zal transformeren in een mooi meisje." De guy, na het horen van de woorden van de kikker, het pikt in een keer en plaatst het in zijn portemonnee. De kikker in de grote verwarring vroeg de guy, "Waarom heb je me kussen?" Maar de guy antwoordt: "ik zou liever een kikker praten binnenkant van mijn tas."

Dit verhaal kan worden vergeleken fulfilled een satire waarin hij stelt een oude man met een seksuele onzekerheid. Volgens sommige onderzoeken, een male pass away het bereiken van de leeftijd van 50 en 60 zijn al niet in staat om uit te voeren voor heel verschillende redenen. En deze situatie wordt vaak geassocieerd met mannelijke menopauze.

Tegenwoordig ongeveer 18 miljoen van de mannelijke Amerikaanse bevolking getroffen fulfilled dit problem op afnemende seksuele potentie, beïnvloed door de verlaging van het testosteron niveau.

Bovendien, dit problem is vaak aangeduid als de midlife situation voor oudere mannen niet alleen van invloed op hun seksuele potentie; dit heeft ook invloed op hun stemming, evenals hun uithoudingsvermogen, heel verwant aan de gevoelens van vrouwen wanneer ze zijn ook het bereiken van hun menopauze periode.

Volgens specialisten, mannelijke menopauze kunnen de verschillende symptomen zoals frequente vermoeidheid, grouchiness, de verlaging van de sex-drive, de daling van het leven te genieten, afnemende kracht van de erectie, vallen snel in slaap na het eten van het diner, de mogelijkheid in de sporting activity is geleidelijk afgenomen, het verlagen van kracht advertentie uithoudingsvermogen en de afname van energie.

Als een guy boven de leeftijd van 50 jaar is het ervaren van drie van de genoemde symptomen, is emergency room een kans dat het misschien reeds een lage testosteron-syndroom.

Er zijn statistische researches tonen ook de effecten die kunnen worden gerelateerd aan de daling van het testosteron niveau, deze zijn:

  • Vermindering van sex drive niveau, dit is inclusief het verlangen naar seks en het seksuele gedachten
  • Het verminderen van de spiermassa
  • Verminderen van het geheugen
  • Toename van hart-aandoeningen

Het is gebruikelijk dat op de kant van de vrouwen, pass away ze vaak zien dat mensen niet gaan door naar iets wat ze gaat zoals ze bereiken hun midlife. Echter, met al deze gepresenteerde feiten over mannelijke menopauze, het toont aan dat vrouwen en mannen zal gaan door middel van een nauw zowel ervaring in de latere jaren van hun leven.

Vaak richten op de verschillen tussen de menopauze van de man en de vrouw dat ze de neiging te verwaarlozen, de nummers van de overeenkomsten, zoals bijvoorbeeld de impulsieve stemmingswisselingen, angst en slechte humeur, de pijn van nek en carpet, het verval en verlies van het geheugen, de verlaging van de concentratie, het verlagen van het gevoel van eigenwaarde, het gevoel van het verkrijgen van gewicht, en ziekte of letsel duurt langer om te genezen.

Hoewel mannen gaan door een aantal reproductieve wijziging, ze verliezen hun vermogen kid voortplanting, in tegenstelling tot vrouwen. Echter, omdat de mannen worden beschouwd als een stevige prestaties op het gebied van seks, veel van deze mannen zou liever de kikker praten binnenkant van zijn portemonnee en sluiten van het feit dat het kan transformeren in een mooie meisje, dan laten we de situatie wordt veroorzaakt door het mannelijke menopauze belediging van zijn seksualiteit.

Opmerking dit, de vermoeidheid gebracht door mannelijke menopauze dilemma is genomen door deze mannen rustig, maar van binnen is emergency room een barst huilen.