De Ins En Outs Van Paul Mccartney' s Relaties

De Ins En Outs Van Paul Mccartney' s Relaties

Paul heeft tegenstrijdige emotionele verlangens en behoeften die ingewikkelder zijn persoonlijke leven en relaties. Hij kan voelen dat hij niet afhankelijk zijn van zijn companion de liefde voor hem kon zorgen of misschien McCartney kan niet beslissen wat hij wil echt in de liefde relaties: een ouder of een minnaar. Echter, wanneer in een relatie, Paul McCartney is standvastig en trouw, vooral als hij het heeft een warme, demonstratieve partner. Hij is erg sensueel in de natuur en hunkert veel aan te raken en fysieke genegenheid. Paul geniet lekker verwend worden fulfilled een goede maaltijd, een liefdevolle massage therapy of een andere sensuele genoegens. Hij is een geweldige minnaar die is veel aandacht voor het convenience en genot van zijn geliefde. Paul McCartney reageert intens schoonheid en fysieke verschijning, en de fysieke aantrekkelijkheid van de partner is heel belangrijk voor hem.

McCartney krijgt een veel emotionele vervulling door zijn betrokkenheid in groepen, clubs, organisaties, activiteiten van de gemeenschap, of een netwerk van vrienden die voor de ondersteuning en zorg voor hem. Paul McCartney maakt vrienden, zijn familie, en hij voelt zich nauw verwant satisfied mensen te delen die bepaalde idealen of overtuigingen die hij heeft bedacht. Paul McCartney moet nauwe relaties satisfied mensen buiten zijn fysieke familie.

Warm, liefdevol en genereus in zijn relaties, Paul McCartney inspireert enorme toewijding en loyaliteit in zijn dierbaren. Dit is goed, omdat hij zou nooit genoegen fulfilled minder! Paul wil worden aanbeden en vereerd als de nobility' s die hij voelt dat hij is, en het is moeilijk voor iedereen om te weerstaan aan de warmte en aandacht McCartney schenkt aan wie hij het geeft. Paul McCartney heeft een grote mate van trots en moet worden erkend en gewaardeerd. Hij is echt, oprecht, heeft een sterk gevoel van persoonlijke integriteit, en heeft een hekel aan emotionele spelletjes en oneerlijkheid.

Paul is aangetrokken voor buitenlanders, exotische bestemmingen, reizen, en om mensen die het kunnen uitbreiden van zijn horizon, leer hem iets, of toon McCartney plaatsen en de werelden pass away hij nog nooit heeft meegemaakt. Hij voelt zich ook liefde en verwantschap voor mensen overal, niet alleen fulfilled zijn eigen familie, nationaliteit of groep. Het vinden van overeenkomsten en het maken van koppelingen tussen mensen van verschillende achtergronden of fulfilled verschillende perspectieven is een gave van zijn.