De Ins En Outs Van Cristiano Ronaldo ' s Relaties

De Ins En Outs Van Cristiano Ronaldo ' s Relaties

Cristiano Ronaldo is onbevangen en spontaan en doet vaak iets onverwachts of grappig om los te maken van mensen en hen uit hun sleur. Cristiano Ronaldo hunkert emotionele stimulatie, spanning, verrassingen en niets nieuws. Ronaldo houdt ook van voel je vrij en ongebonden. Toch is hij waarschijnlijk een bepaalde angst van de massa en hebben de neiging te worden agoraphobic. Ronaldo houdt van lachen, te vieren en te genieten van zichzelf met zijn metgezellen. Emotioneel open en makkelijk in de omgang, Cristiano mening is zowat iedereen een vriend of potentiële vriend. Zijn gevoel voor humor en vriendelijkheid maken hem zeer populair en geliefd. Soms, Cristiano Ronaldo overdoes de festiviteiten, maar hij zelden spijt van.

Zijn liefde gevoelens en verlangens zijn gemakkelijk gewekt, maar hij vindt het moeilijk om zijn romantische interesse in relaties na de spannende eerste fase. Cristiano Ronaldo heeft een dynamische partner met een sterk onafhankelijk element, en hij houdt niet van dingen te rustig of voorspelbaar in de liefde arena. Cristiano wil zien vonken vliegen in een keer in een tijdje, zelfs als dat betekent dat het tot een gevecht.

Cristiano wil worden aanbeden, en het is moeilijk voor iedereen om te weerstaan aan de warmte en aandacht Ronaldo schenkt aan wie hij het geeft. Cristiano Ronaldo is een geweldige deal van trots en moet worden erkend en gewaardeerd. De manier om echt gekwetst zijn gevoelens is hem te negeren.

Cristiano Ronaldo is een zeer verliefde en het is moeilijk voor hem om te gaan, zonder romantische relaties voor zeer lang. Wanneer hij zich aangetrokken voelt tot iemand, Cristiano Ronaldo voert haar heel vurig en komt soms op een te sterk. Wordt actief in de creatieve of artistieke werken kan ook tevreden zijn zeer sterk verlangen naar liefde en schoonheid.

Vaak verbergt hij zijn genegenheid, of vindt dat zijn gevoelens moeilijk uit te drukken of over te brengen aan de persoon die hij liefheeft. Openlijk aanhankelijk en vertrouwen lijkt vaak niet veilig om te Cristiano. Hij kan zich zijn liefde wordt niet op prijs gesteld of beantwoord. Cristiano Ronaldo betrokken kan worden bij geheime liefde-relatie of verliefd worden op een persoon die is vrij beschikbaar voor hem. Cristiano Ronaldo is een zeer romantische, idealistische visie van liefde relaties en kan worden teleurgesteld om te ontdekken dat er geen echte, van vlees en bloed mens ooit helemaal leeft zijn droom beeld van de volmaakte liefde. Hoewel Cristiano vaak fantaseert over de liefde en romantiek - hij kan het voorkomen dat u nauw betrokken met wie of het maken van bepaalde verplichtingen. Als het gaat om liefde, Ronaldo kan worden ontwijkende en oneerlijke met zichzelf en anderen.

Hij is gevoelig voor het krijgen van die betrokken zijn in zeer intens, zelfs obsessief relaties. Op zijn donkerst is, deze drang naar intensiteit in de persoonlijke arena kan dwingen Cristiano Ronaldo om te kiezen van vrienden of vrienden die nogal gevaarlijk of oneervol tekens met een grote voorliefde voor het manipuleren en het toebrengen van pijn op hun dierbaren. Aan de andere kant, Ronaldo kan in de verleiding komen om zijn eigen seksualiteit of charme te spelen hetzelfde soort spel, gebruik te maken van liefde of vriendschap als een overeenkomst chip of om macht te krijgen over anderen. Zelfs als zijn bedoelingen zijn in principe goed, Cristiano Ronaldo vindt dat zijn naaste relaties worden nogal tumultueuze zaken waarin een nogal onsmakelijke aspecten van zijn karakter, zoals jaloezie en het verlangen om te domineren of om een slachtoffer te zijn, houden de oppervlakte komt. Dit zijn de kwaliteiten die moeten worden begrepen en uiteindelijk ontgroeid.

Ronaldo ' s banden met zijn moeder, zijn zeer sterk en Cristiano wil ook de verzorging en bescherming van zijn echtgenote en andere familieleden.