De Ins En Outs Van Britney Spears' Relaties

De Ins En Outs Van Britney Spears' Relaties

Britney Spears ervaringen krachtige, meeslepende, emotionele en seksuele aantrekkingskracht, en ze kunnen het gevoel dat ze weinig keuze of controle over haar verlangens. Britney heeft een intense behoefte aan liefde en kan emotioneel worden hebzuchtig of onverzadigbaar. Haar liefde relaties zijn gepassioneerde en vaak woelige en pijnlijk zijn. Jaloezie, machtsstrijd, of bezitsdrang kunnen worden gebieden van problem in haar relaties. Positief, Britney Spears kan bijzonder creatief en brengen over de heilzame en geneeskrachtige veranderingen in het leven van anderen, gemotiveerd door haar diep gevoelde liefde.

Haar emotionele prikkelbaarheid is zeer sterk en Spears heeft de neiging om hoog gespannen en ongeduldig. Britney weet wat ze wil bereiken, zij het voortouw neemt en creeks geen keeping. Leading en krachtig, het is niet gemakkelijk voor Britney Spears terug naar beneden sophisticated wanneer ze geconfronteerd worden.

Aan de andere kant, Britney is niet makkelijk verplaatst worden door emoties en kan worden vreemd genoeg losgemaakt van haar eigen en andermans emoties. De relaties binnen het gezin en de bijlagen zijn niet zo belangrijk voor haar als ze zijn voor de meeste mensen en Speren vaak beschouwt haar vrienden dichter bij haar dan haar bloedverwanten. Zeker, Spears' sympathie en bezorgdheid gaat veel verder dan haar naaste familie. In haar persoonlijke relaties, Britney Spears dringt aan op een zekere companion van onafhankelijkheid en de vrijheid om te voeren vriendschappen satisfied zo veel mensen, zowel mannen als vrouwen, als ze kiest, heeft ze niet waarderen van een jaloerse, bezitterige companion.

Britney Spears, pass away zich thuis voelt in een omgeving pass away open is en experimenteel, en ze heeft weinig smaak voor conventie en traditie. Ze is emotioneel expressief en vaak dramatizes haar gevoelens, handelen ze uit of blazen ze buiten proportie. Britney Spears kan niet verbergen haar instinctieve emotionele reacties van mensen of situaties, en ze maakt geen pretenties over haar persoonlijke sympathieën of antipathieën. Ze heeft een kinderlijke openheid en speelsheid die zeer aantrekkelijk zijn voor anderen, maar dat soms wordt haar in de problemen, als Britney neemt risico' s op impuls of een gril.