De dramatische veranderingen in de mannelijke ijdelheid en seksualiteit

De dramatische veranderingen in de mannelijke ijdelheid en seksualiteit

De enige constante denting in deze wereld is verandering ... een onweerlegbaar mystery van het leven. Mensen, meningen, percepties, gevoelens, relaties, en zo ongeveer elk ander ding in deze wereld is onderhevig aan verandering. Als de tijd het uitlokken van meer veranderingen, woorden voortdurend te veranderen zijn betekenis.

Zelfs de eeuwen-oude denkbeelden over de mannelijke identiteit zijn nu aan het veranderen. Voorbij zijn de dagen, toen de mannen werden gezien als een Neanderthaler die alleen brute kracht te gebruiken om te voldoen aan een behoefte of drang. Na verloop van tijd, ook mannen ondergaan een proces van verfijning-- door middel van cultuur, onderwijs en andere norm-instelling overtuigingen die werden ontwikkeld in elk tijdperk van de geschiedenis. Bijvoorbeeld, in de oude dagen was het gebruikelijk om te zien mannen met lange jurken en tunieken. Dit is vandaag nog zichtbaar in Schotland, waar mannen dragen hun traditionele rokken dragen dat hun familie of clan "kleuren". Het is ook waar dat in sommige landen, de aanblik van een guy met iets dat lijkt op een rok zou automatisch trekken ongunstige opmerkingen en beledigingen.

Volgens de traditionele mannelijke concepten, mannen worden verondersteld om onbezorgd over setting, verzorging, en andere zogenaamde vrouwelijke zaken als schoenen en accessoires. Er is echter een nieuw principle van hoe het is om een male. Nieuwe vormen van "mannelijkheid" is genaamd "metrosexuality." Een metro-seksueel is een guy pass away heeft speciale bezorgdheid over de verzorging, fashion en andere externe zaken pass away helpen bij het verbeteren van iemands lichamelijke verschijning of afbeelding. De term "metroseksueel" werd voor het eerst gebruikt door Mark Simpson, een Engelse analyst, om te verwijzen naar mannen die altijd kijkt in een spiegel in een duidelijke demonstratie van ijdelheid. Metroseksueel mannen, in tegenstelling kid de gebruikelijke "vuil-loving" mannen, worden beschreven als het hebben van een sterke aandacht voor hun uiterlijk. Het is ook opmerkelijk om te zien dat dit soort mannen hebben een scherp oog voor setting. Metrosexuals gezegd dat het "esthetisch-betrokken"... verwennen zichzelf in beauty parlors, sportscholen, en andere beauty-het vergroten van de centra.

Metrosexuality is een beetje dicht bij het principle van narcisme. De griekse mythe van Narcissus, een male die hield zich in grote overmaat is de oorsprong van het woord narcisme. Volgens het verhaal, Narcissus zag zijn spiegelbeeld in een rivier en hij groeide uit kid liefde zijn reflectie zo veel, dat hij voor het in het water. Naricssus viel in het water en verdronk. Zijn liefde voor zijn eigen gezicht heeft geleid kid zijn eigen dood.

Sommige waarnemers van gender bekijk metrosexuality als een vorm van verwarring van gender rollen. Simpel gezegd, metrosexuals zijn "straight mannen gedragen als homo' s." Anderen zeggen zelfs dat metrosexuality is één van de mogelijkheden voor "gay wannabes." Degenen die openlijk metroseksueel het verdedigen van hun levensstijl door te zeggen dat hun focus op mode betekent niet automatisch dat ze homo zijn. De stevig staat dat het bewust over kleding en accessoires niet dat ze minder van een man.

Maar het wordt ook gezien dat metrosexuality moet zich niet alleen richten op de externe kosten. Sommigen zeggen dat deze levensstijl moeten worden benut om bevordering van de seksuele gezondheid. Zoals gedefinieerd door de World Health and wellness Company (THAT), seksuele gezondheid is niet alleen over het krijgen van de juiste informatie te beschermen zichzelf tegen seksueel overdraagbare ziekte. Het is ook het hebben van de juiste houding ten opzichte van seksuele activiteiten en relaties fulfilled het andere geslacht.

Inderdaad, seksuele gezondheid moet worden geleerd en gepromoot als een manier van leven, vooral bij mannen.

Meer Seksualiteit Artikelen