Creditcards en Echtscheiding

Creditcards en Echtscheiding

Als u onlangs gescheiden zijn of gaan door een echtscheiding, een van de belangrijke zaken die u moet regelen is hoe een gezamenlijke schulden moeten worden behandeld. Dit omvat een hypotheek op een gezamenlijk huis en een joint credit kaarten die je hebt. Je moet ook bewust zijn van hoe niet-betaling van die schulden op tijd zal invloed hebben op uw credit rating – zelfs als uw echtscheiding is dat je niet de partij die verantwoordelijk is.

Er zijn twee soorten van credit card rekeningen – individuele en collectieve – en elke kamer is anders gezien in termen van de credit geschiedenis. Vergeet niet dat alleen maar omdat je een creditcard met uw naam er op de rekening een gezamenlijke rekening. Houder van de account van een individuele rekening kan aanwijzen 'geautoriseerde gebruikers' en de afgifte van de kaarten in hun naam, maar de houder van de rekening is nog steeds verantwoordelijk voor de betaling van de factuur.

Als je toestemming geven voor een gebruiker op een individuele rekening, de rekening kan worden weergegeven op uw credit verslag en dat van hen. Als u een gezamenlijke rekening, zal het verschijnen op beide van uw krediet rapporten. Als u gaat scheiden, je bent zowel verantwoordelijk voor eventuele rekeningen op gezamenlijke rekeningen – maar je kan ook verantwoordelijk zijn voor alle rekeningen op de individuele rekeningen van uw ex-echtgenoot als je leeft in een gemeenschap van goederen staat.

Credit bedrijven zijn verplicht te sluiten of het bevriezen van een gezamenlijke credit account op verzoek van een houder op de rekening, maar zij kunnen niet de account sluiten, zonder dat verzoek. Om jezelf te beschermen in geval van echtscheiding, financiële adviseurs adviseren het volgende:

Het bevriezen van alle gezamenlijke credit rekeningen onmiddellijk.

Dit zal voorkomen dat de credit cards worden uitgevoerd verder omhoog en het kwetsen van uw krediet verder. De meeste schuldeisers zal niet een account sluiten met een uitstaand saldo, maar zal bevriezen op uw verzoek.

Het verwijderen van uw ex-echtgenoot als een geautoriseerde gebruiker van een individuele rekening die u bezit.

Het is belangrijk dat u de toestemming te laden items op uw individuele accounts. Dit zal helpen bij de bescherming van uw accounts, en zal ervoor zorgen dat u uw eigen credit na de echtscheiding.

Vragen credit card bedrijven om te zetten gezamenlijke rekeningen aan de individuele rekeningen op naam van de persoon die verantwoordelijk is voor de uitbetaling ervan.

De credit card maatschappij is niet verplicht om dit te doen. Ze kan het nodig zijn dat de balans volledig te worden betaald, of dat het individu van toepassing voor het krediet in zijn of haar eigen naam, en vervolgens de overdracht van de balans.

Het toewijzen van de belastingschuld voor de terugbetaling verantwoordelijkheid.

De beste manier om het toewijzen van schulden is voor elk van u om ermee in verantwoordelijk te zijn voor de terugbetaling van specifieke accounts. Wees ervan bewust dat de enige overeenkomst tussen de twee van u is niet gebonden aan een derde partij – de credit card maatschappij. Als uw ex-echtgenoot gaat akkoord met de betaling van een account en het vervolgens in gebreke blijft, het is nog steeds legaal uw verantwoordelijkheid om de credit card te betalen. U heeft het recht de door de wet sue uw ex-echtgenoot voor dat geld maar een paar ex-echtgenoten.