Andropauze Mysterie: de Ontrafeling van de Waarheden over de Mannelijke Menopauze, de verlichting van de mannen de situatie op de vergrijzing

"Andropauze Mysterie: de Ontrafeling van de Waarheden over de Mannelijke Menopauze", de verlichting van de mannen de situatie op de vergrijzing

Andropauze is een fase in het leven van de mens wanneer er sprake is van een merkbare afwijking in zijn hormonen. Dit gebeurt meestal aan het eind 40 of begin jaren ' 50. De declinatie van de hormonale productie strekt zich uit tot in de jaren tachtig. Tijdens deze periode, fysieke, emotionele, psychologische en gedragsmatige manifestaties door declinatie van hormonen worden meer zichtbaar.

Dr. Robert S. Tan, een gerenommeerde geriater een studie uitgevoerd over mannelijke andropauze die hij verdicht in zijn boek "De Andropauze Mysterie: de Ontrafeling van de Waarheden over de Mannelijke Menopauze". Het boek gaat over de fysieke veranderingen en psychologische uitdagingen voldaan door andropausal mannen. Het dient als een eye-opener over hoe de behandeling van een dergelijk dilemma.

Andropauze symptomen variëren van de ene persoon naar de andere. Het is over het algemeen beïnvloed door de gezondheidstoestand. Echter, in de studie van Dr. Robert Tan, sommige mannen tussen de vijftig tot zeventig jaar oud verslag van de volgende symptomen: erectiele disfunctie, vermoeidheid, plotselinge stemming zwaait, nachtelijk zweten en af en toe last van hartkloppingen.

Naast de lichamelijke veranderingen, de psychologische veranderingen die uitgedaagd hun mannelijkheid worden aangevuld tijdens de andropausal jaar. Een man, ongeacht hoe oud hij is, heeft de neiging om te worstelen om te bewijzen dat zijn sterke seksualiteit, samengesteld emoties, intellectuele gedachten, opperste moed, goede productiviteit en een sterke persoonlijkheid, karakter en gedrag.

Maar wat gebeurt er als hij in de andropausal jaar?

Het testosteron-niveau van een jonge man in de leeftijd van 15-30 is 1000ng/dl. Wanneer hij bereikt de andopausal podium, een alarmerende daling van up-to-800ng/dl oorzaken van de vele predicaments in zijn leven.

Dr. R. Tan waargenomen dat de afname van testosteron maakt andropausal mannen waarschijnlijk meer in contact met hun vrouwelijke kant. Raken ze meer betrokken bij de binnenlandse problemen die ze gebruiken om te negeren. Ze zijn meer aandacht voor hun rollen in huis, zoals koken, huis te houden en binding met hun kinderen. Ze besteden veel tijd voor het gezin en plezier in plaats van hun business rollen. In zekere zin is de daling van het testosteron niveau maakt ze zachter en meer gedomesticeerd.

Op de mentale kant, het oordeel wordt minder scherp dan ze gebruikt worden tijdens een mens vroege leeftijd. Hij verliest zijn nauwkeurigheid en scherpe geest. Op sommige gevallen zijn er meldingen van verminderde geheugen, wat kan leiden tot dementie.

De andropausal jaar kunnen worden gericht aan de vraag van moed. Mannen die in deze voorwaarde heeft de neiging om meer conservatieve en minder van een risico-nemer. Angst kan gemakkelijk overweldigt hen. Terwijl sommige mannen bang voor de dood, de meeste andropausal mannen angst om te afhankelijk.

De volgende aanval raakt de trots van zijn productief. Als een gemeenschappelijke kennis, men moet dynamisch zijn, om gezien te worden voor zijn prestaties en inspanningen. De bron van de mens naar het geluk kunnen worden verankerd op het stevige fundament van het gezin. Wanneer hij bereikt de andropausal periode, voelt hij dat zijn onvermogen om zijn gezin te onderhouden alsmede voor het beheren van complexe zaken.

Persoonlijkheid is niet een constante ding. Speciaal voor mannen die in hun andropausal jaar, ze zijn meer vatbaar voor het trimmen van hun wezen impulsief, hyperactief en ambitieus. Door het verstrijken van de tijd, de mannelijke menopauze is begonnen om geaccepteerd te worden als onderdeel van de vergrijzing.

Maar met de hulp van de medische wetenschap, zijn er nuttige strategieën geformuleerd om te gaan met de veranderingen als gevolg van de andropauze. Toezicht van een ervaren arts is wel aan te raden.

Vind Meer Seksualiteit Artikelen