Amish overtuigingen die niet worden gedeeld door de Christenen

Amish overtuigingen die niet worden gedeeld door de Christenen

De Amish Religie is niet een officieel erkende religie maar emergency room zijn miljoenen volgelingen over de hele wereld. De Amish zijn een aantal overtuigingen die worden gedeeld door de Christenen, al zijn emergency room wel bepaalde overtuigingen die niet worden gedeeld door de Christenen. De Amish is belangrijk overtuigingen pass away niet gedeeld wordt door Christenen het heil, de rituelen, de buitenwereld, Niet-Militaristische, Citizen Control, Douane en seks rollen.

Amish geloven is een tweede plaats voor vrouwen. Hun gezinsleven is een patriarchale structuur. Ze zeggen dat de rol van de vrouw worden beschouwd als even belangrijk zijn als pass away van mannen. Niettemin, vrouwen zijn zeer ongelijk in termen van gezag. De ongehuwde Amish vrouwen blijven onder de controle van hun vaderen. Vrouwen onderdanig zijn aan hun echtgenoten. De belangrijke Amish regel is dat alleen mannen in aanmerking komen om te worden van de Kerk ambtenaren.

Een Amish meisje is opgegroeid zonder kennis over seksualiteit of zwangerschap. Ze hebben minder vrijheid op seksueel gebied. Amish vrouwen spelen een ondergeschikte rol in het gezinsleven. Sommige Amish tieners stiekem' s nachts om alcohol te drinken. Amish vrouwen zijn niet verondersteld om alcohol te drinken. Ze nemen zelfs illegale medications experimenteel.

Sommige Amish tieners stiekem met hun jongen vrienden en als zij zwanger zijn, ze zijn werkelijk verrast en geschokt. De Amish vrouwen geleerd om te leven met de traditionele manieren. Ze hebben altijd te leven onder de controle van de mannen van hun familie. Sommige Amish vrouwen niet leuk maar ze blijven leven als Amish vrouwen.

De meest ellendige ding over Amish vrouwen is dat ze kunnen leren alleen Pennsylvania nederlandse en engelse taal. Niettemin, de Amish gebruik een Bijbel geschreven in het Hoog-duits. De Amish vrouwen kan niet naar school langs de 8e klas. Studie van de bijbel is verboden om in de Amish-vrouwen. Niettemin, de Amish vrouwen hebben geleerd om te leven met deze tradities.

De manier waarop de Amish jurk hen onderscheidt van het hedendaagse leven. Het is onderscheidend en uniek. Amish vrouwen niet kunnen dragen sieraden. Amish niet toestaan tatoeages. De Amish vrouwen niet kunnen knippen hun haar, en het wordt gescheiden in het midden. Mannen leven met baarden en als ze trouwen, ze leven zonder een snor. Sommige Amish-gebruik de knoppen terwijl sommige verwerpen.

De jurk van de Amish mannen geeft aan op welk kind van de Amish groep waartoe zij behoren. De hoed dragen ze vertelt hun groep. De Amish vrouw draagt een witte gebed cap. Meisjes pass away in de leeftijd tussen 12 en huwelijk is het dragen van een zwarte dop in plaats van een witte dop voor de zondagse jurk. Ze dragen een witte dop thuis. Volgens de Amish, het huwelijk houdt in dat een jonge male en jonge vrouw moet geven hun niet zo goed puberaal gedrag en beginnen te leven als respectabele leden van de gemeenschap.

Het huwelijk is een zeer belangrijke gebeurtenis voor de Amish. De meeste Amish trouwen in de leeftijd tussen 19 en 25. Het opvoeden van een gezin is de echte loopbaan van de Amish volwassenen. Een Amish paar wil te veel kinderen.In de Amish-gemeenschap grote familie is zeer wenselijk. Zij geloven dat het een zegen van God. Daarom zijn zij tegen anticonceptie. De Amish zijn gegeven doop na 18 jaar. De Amish leven tussen de 16 jaar en de doop is liberaal omdat ze zijn niet onder de controle van hun ouders, noch de kerken. De Amish cultuur is echt onderscheidend.

Verwante Seksualiteit Artikelen