Aftrek Van Alimentatie

Aftrek Van Alimentatie

Meer dan 50% van de huwelijken eindigt in een scheiding in de Verenigde Staten. Vele echtscheiding decreten bepalingen bevatten voor de betaling van alimentatie. De BELASTINGDIENST neemt het standpunt dat dergelijke betalingen vormen een vorm van inkomen en het maken van een alimentatie fiscaal aftrekbaar voor de persoon die de betalingen.

Volgens de IRS, alimentatie, zijn belastbaar aan de ontvanger in het jaar ontvangen. Op zijn beurt, de persoon die de alimentatie kan aanspraak maken op een aftrek voor de betaling van de volgende tests worden voldaan:

  1. U en uw echtgenoot of ex-echtgenoot niet bestand een gezamenlijke aangifte satisfied elkaar,

  2. U betaalt in money (satisfied inbegrip van cheques of postwissels),.

  3. De echtscheiding of de scheiding instrument niet zeggen dat de betaling niet wordt ontvangen alimentatie,.

  4. Als juridisch gescheiden krachtens een besluit van echtscheiding of feitelijke scheiding onderhoud, u en uw ex-echtgenoot niet leden van hetzelfde huishouden als u de betaling,.

  5. Je hebt geen verplichting om enige betaling (in geld of goederen) na het overlijden van uw echtgenoot of gewezen echtgenoot; en.

  6. Uw betaling wordt niet beschouwd als ondersteuning van het kind.

Als u het ontvangen of betalen van alimentatie, moet u gebruik maken van het Formulier 1040 voor uw persoonlijke belastingen. Onafhankelijk van inkomen, inhoudingen of varied fiscale kwesties, kunt u geen gebruik maken van Formulier 104A of Vorm 1040EZ.

Bij het voorbereiden van uw aangifte inkomstenbelasting, de ontvanger van de alimentatie zal het verslag van de informatie op lijn 11 van Vorm 1040. Pass away persoon moet ook hun sofi-nummer van hun voormalige echtgenoot of worden geconfronteerd satisfied een boete van. De persoon pass away de alimentatie kan aanspraak maken op de aftrek op de lijn 34a van Vorm 1040.

Meer < a href="http://2008re.nl/category/divorce/" > Echtscheiding Artikelen